Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Mediasisältöjä voi nyt ostaa matkapuhelinlaskulle

Elisa Oyj

Mediasisältöjä voi nyt ostaa matkapuhelinlaskulle

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2014 klo 12:45
Julkaisija: Elisa Oyj

Sanoma Media Finland ottaa käyttöönsä Elisan mobiili-internet-laskutuspalvelut. Ostokset menevät suoraan matkapuhelinlaskulle. Lisäksi Sanoma panostaa digitaaliseen asiakaskokemukseen tuomalla yhdessä Elisan tytäryhtiö Videran kanssa älykkäät digitaaliset medianäytöt Sanomataloon.

Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat jatkossa tilata Helsingin Sanomien digilehden älypuhelimellaan tai tabletillaan ja maksaa ostoksensa matkapuhelinlaskulla. Sanoman verkkotilausjärjestelmä tunnistaa liittymäasiakkaan automaattisesti ja erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.

Mobiili-internet-laskutuspalvelun ansiosta digilehden tilaaminen onnistuu helposti muutamalla klikkauksella. Lähitulevaisuudessa myös muita Sanoman digitaalisia palveluita voi tilata ja maksaa mobiilisti.

– Sisällöntarjonnan monikanavaistuessa ja median mobiilikäytön rajusti kasvaessa haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa aidosti mobiilissa. Elisa on kehittänyt mobiili-internet-laskutuspalvelua suuntaan, joka vastaa tarpeisiimme, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.

– Mobiilimaksaminen on jo arkipäivää ja soveltuu hyvin pienten ostosten suorittamiseen. Maksaminen on helppoa ja nopeaa, koska erillistä tunnistautumista ei tarvita. Maksaminen älypuhelimilla ja tableteilla yleistyy kuluvan vuoden aikana vauhdilla, toteaa Asiakasvuorovaikutusratkaisut-liiketoimintayksikön johtaja Anssi Okkonen Elisasta.

Reaaliajassa päivittyviä videoseiniä mediatorille

Lisäksi Sanoma panostaa digitaaliseen asiakaskokemukseen tuomalla yhdessä Elisan tytäryhtiön Videran kanssa älykkäät digitaaliset medianäytöt Sanomataloon. Sanomatalon Mediatorin videoseinät ja kosketusnäytöt päivittyvät reaaliajassa.

Videran kumppani Valota on toteuttanut ratkaisun, jonka avulla Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, Taloussanomien ja Metro-lehden sisällöt päivittyvät reaaliajassa medianäytöille. Sanomatalon vierailija voi muun muassa lukea Helsingin Sanomien näköislehteä suoraan kosketusnäytöltä.

– Sanomatalon uudistustöiden tavoitteena on ollut aiempaa kiinnostavampi, interaktiivisempi ja modernimpi kaupunkitila. Haluamme tarjota talossa vieraileville kaupunkilaisille mediatalon omia sisältöjä. Sanomatalon uuden ilmeen kattavana ideana on ollut kaupunkilaisten ja median kohtaaminen, kertoo asiakasymmärryksen ja brändien kehittämisestä vastaava strategisti Caroline Lilius Sanoma Media Finlandista.      

Lisätiedot:

Elisa Oyj, Anssi Okkonen, Johtaja, Asiakasvuorovaikutuksen ratkaisut, 050 506 5510, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Videra Oy, Pekka Haataja, Myyntijohtaja, 040 584 9811, etunimi.sukunimi@videra.com

Sanoma Media Finland/Helsingin Sanomat, Petteri Putkiranta, Liiketoimintajohtaja, 040 550 1551, etunimi.sukunimi@sanoma.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Videra on johtava visuaalisen viestinnän asiantuntijayritys. Videran tarjoaa videoneuvottelut, medianäytöt sekä videoavusteiset asiakaspalveluratkaisut älykkäinä, täysin ulkoistettuina palvelukokonaisuuksina mm. pankkien ja vähittäiskaupan tarpeisiin. Globaalisti toimivalla Videralla on yli 10 000 palvelutoimitusta reilussa 100 maassa. Vuonna 1993 perustettu Videra työllistää tällä hetkellä yli 130 henkilöä kotimarkkinoilla Pohjoismaissa sekä Venäjällä. Vuodesta 2010 lähtien Videra on ollut osa Elisa-konsernia. Lisätietoja www.videra.com 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs