Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » LG YHTEISTYÖHÖN GAMEFLYN KANSSA – VIDEOPELIT WEBOS SMART -TELEVISIOIHIN

LG Electronics

LG YHTEISTYÖHÖN GAMEFLYN KANSSA – VIDEOPELIT WEBOS SMART -TELEVISIOIHIN

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2016 klo 16:15
Julkaisija: LG Electronics

GameFly Streaming -sovellus mahdollistaa pilvipohjaisen konsolitason pelikokemuksen edulliseen hintaan ympäri maailman myös LG Smart TV:n välityksellä

HELSINKI, 1.3.2016 — LG Electronics on ilmoittanut tänään globaalista yhteistyöstään tilauspelipalvelu GameFlyn kanssa. Yhteistyö tuo GameFlyn LG Smart -televisioihin, joissa on webOS-käyttöjärjestelmä. Palvelua käytetään GameFly Streaming -sovelluksella, jonka kautta GameFlyn laadukkaat pelisisällöt ovat maailmanlaajuisesti miljoonien kotitalouksien käytettävissä.

LG:n webOS 2.0- ja 3.0-käyttöjärjestelmiin tulee huhtikuussa ohjelmistopäivitys, jonka mukana GameFly Streaming -sovellus tulee webOS-käyttäjien saataville. Sisältöpalvelu hyödyntää pilvipalvelimia, joiden kautta pelit välitetään verkossa suoratoistona älytelevisioihin ja muihin mediatoistolaitteisiin. GameFlyn palvelu tekee konsolipelaamisesta vaivatonta, koska pelejä ei tarvitse ostaa omaksi ja moninpeli onnistuu ilman usean pelikonsolin hankkimista. Samalla LG Smart -televisioiden omistajat voivat pelata videopelejä murto-osalla varsinaisen videopelin hinnasta. Heidän tarvitsee vain käynnistää televisio, valita webOS-valikosta GameFly Streaming -sovellus ja aloittaa pelaaminen.

LG Smart -televisioiden käyttäjät pääsevät nauttimaan edullisella kuukausihinnalla GameFly Streaming -pelipaketeista. Ne sisältävät suosittuja pelejä, kuten Tomb Raider: Game of the Year Edition ja Batman: Arkham Origins. GameFlyn pelikirjasto sisältää lisäksi muun muassa koko perheen Lego Batman 3- ja WRC4-pelit.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä GameFlyn kanssa, joka lisää webOS Smart -televisioidemme arvoa entisestään jännittävimpien pelien tarjoomalla”, kertoo Mika Björkstén, LG:n Smart TV -tuoteasiantuntija. ”LG:n älytelevisioiden omistajat ympäri maailman pääsevät pelaamaan laatupelejä milloin tahansa suoraan televisioidensa välityksellä. Jatkamme edelleen läheistä yhteistyötä GameFlyn kanssa tarjotaksemme yhdessä jännittävää pelisisältöä asiakkaillemme ja etsimme jatkossakin yhteistyömahdollisuuksia sisältöpalvelujen tarjoajien kanssa laajentaaksemme televisioidemme mediatarjontaa.”

GameFly Streaming -sovellus tulee saataville yli 20 Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa huhtikuun loppupuolella. GameFly suosittelee pelien pelaamiseen Logitech F310- ja F710- sekä Xbox-ohjaimia.

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Enter-tainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, ko-titeatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, vi-deoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Mika Björkstén
LG Smart TV -tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0)735 28 57 48
Sähköposti: mika.bjorksten@lge.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs