Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kääri taskuun työsopimus ja 1500 euron matkalahjakortti!

Gofore Oy

Kääri taskuun työsopimus ja 1500 euron matkalahjakortti!

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2016 klo 08:14
Julkaisija: Gofore Oy

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja nyt lähestymme jo kahdensadan henkilön rajapyykkiä. Juhlistamme virstanpylvästä tarjoamalla kaikille kokoaikaisen työsopimuksen allekirjoittaneille 1 500 euron matkalahjakortin, kunnes 200. goforelainen on löytynyt.

Kova kasvu tarjoaa jatkuvasti uusia kehittymismahdollisuuksia vaikuttavien ja haastavien projektien parissa. Tutustu mielenkiintoisiin asiakastarinoihimme, kuten Kansallinen palveluarkkitehtuuri, Fonecta ja AirD verkkosivuillamme.

Tällä hetkellä meitä on jo reilut 180, joten jos haaveilet työskentelystä yhdessä Euroopan parhaista työpaikoista, nyt on hyvä aika toimia. Avoimet tehtävät ja lisää vauhdikasta menoamme löydät rekrysivuiltamme.


Lisätietoja:

Mari Wuoti
Gofore Crew Recruiter
mari.wuoti@gofore.com
044 5577717

Gofore Oy on johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yli 180 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 18,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa ja 6. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs