Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Invenco Oy ja SAS Institute Oy sopivat yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen

Invenco Oy ja SAS Institute Oy sopivat yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2015 klo 13:16
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Lehdistötiedote & tiedote nettisivuille, Invenco/SAS – Draft 

Invenco Oy ja SAS Institute Oy sopivat yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen

Invenco Oy ja SAS Institute ovat sopineet yhteistyösopimuksen, joka pitää sisällään sekä konsultointi- että lisenssimyyntiyhteistyön. Invenco on täysin suomalainen Business Intelligence/tiedolla johtamisen konsultointitalo, jonka vahvuutena on syvä ja perusteellinen tekninen ja liiketoiminnan osaaminen eri Business Intelligence -välineistä. SASin analytiikkaohjelmistojen lisääminen valikoimaan on luonteva askel vahvistaa Invencon tarjontaa sekä nykyisille että uusille asiakkaille. SAS Institute on maailman johtava analyyttisten liiketoimintaohjelmistojen ja BI-ratkaisujen toimittaja, jolla on vahva asiakaskunta Suomessa ja maailmalla.

”Olen erittäin tyytyväinen, että SAS Institute on avannut perinteistä suoramyyntikanavaa myös kumppaneille. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia laajentaa myös meidän tarjontaa analyyttisten ratkaisuiden suuntaan, jossa olemme jo aikaisemminkin toimineet” toteaa Invencon toimitusjohtaja Sakari Pitkäsalo.

”SASille uudet jälleenmyyntisopimukset, esimerkkinä Invencon kumppanuus, avaavat aivan uudet markkinat nykyisten markkinoiden rinnalle. Tämä on maailmanlaajuinen suuntaus, joka nyt jalkautetaan Pohjoismaihin ja Suomeen” valottaa SAS Insitute Oy:n toimitusjohtaja Johan Sandell.

Kolmantena kumppani yhteistyössä on Arrows ECS.

 

Lisätietoja

Sakari Pitkäsalo, Toimitusjohta, Invenco Oy, sakari.pitkasalo@invenco.fi, +358 40 700 3849

Johan Sandell, Tomitusjohtaja, SAS Institute Oy, johan.sandell@sas.com, +358 50 414 6864

 

Invenco Oy

Invenco on suomalainen IT -integraatioyritys, jolla on hyvä tuloksentekokyky, keskimääräistä parempi kasvuvauhti sekä vahva vakavaraisuus. Invencon toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Toimimme kaikkien varteenotettavien Business Intelligence– ja analyyttisten ohjelmistotalojen kanssa joko yksin tai yhdessä kumppaniverkoston kanssa.

SAS Institute Oy

SAS on analyyttisten liiketoimintaohjelmistojen ja -palvelujen markkinajohtaja sekä BI-markkinoiden suurin riippumaton ohjelmistotoimittaja. Innovatiivisten ratkaisujensa avulla SAS auttaa asiakkaitaan kehittämään toimintaansa ja tekemään parempia päätöksiä nopeammin. Maailmanlaajuisesti tuotteitamme käytetään yli 75.000 yrityksessä ja organisaatiossa. SAS Institute Inc. on perustettu vuonna 1976. Lisätietoa: www.sas.com/finland

Arrow ECS

Arrow ECS lukeutuu maailman suurimpiin IT-alan tukkureihin ja edustaa globaalisti yli 70 päämiehen ratkaisuja. Suomessa työskentelee noin 60 osaajaa, jotka yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa tarjoavat ratkaisuja yritysten eri haasteisiin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs