Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Flashnode haluaa tiedonsiirron Googleksi

Flashnode

Flashnode haluaa tiedonsiirron Googleksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 16:23
Julkaisija: Flashnode

Suomalainen Flashnode aikoo mullistaa yritysten välisen reaaliaikaisen tiedonsiirron. Se on rakentamassa yritysten käyttämien SaaS-palveluiden ja yritysten taloushallinnon välisen tiedonsiirron automatisoinnin mahdollistavaa ekosysteemiä.

SaaS-palveluiden (Software as a Service) integraatioiden markkina on nyt 500 miljoonan dollarin suuruinen, mutta arvostetun ITC-alan tutkimus- ja konsulttiyritys Gartnerin mukaan se kasvaa maailmassa viidessä vuodessa kuuteen miljardiin dollariin.

Jyväskylässä toimivan Flashnoden toimitusjohtaja Jani Karhunen sanoo, että yhtiön visiona on tulla eräänlaiseksi yritysten taloushallinnon ja SaaS-palveluiden välisen tiedonsiirron Googleksi. Tiedonsiirron käyttöönotosta halutaan tehdä yhtä helppoa kuin on tiedonhaku Googlesta.

”Haluamme Tiedonsiirron automatisoinnin käyttöönoton tapahtuvan yhtä nappia painamalla”, Karhunen sanoo.

Vajaa kaksi vuotta vanha yritys on kerännyt kotimaisilta bisnesenkeleiltä ja ruotsalaiselta pääomasijoittajalta Spintopilta yli 600 000 euron rahoituspotin.

”Rahan saanti ja enkelisijoittajien löytäminen ei ollut lainkaan vaikeaa. Itseasiassa saatoimme valita sellaisia enkelisijoittajia, joilla uskomme olevan eniten annettavaa yrityksen kehittämiseen. Mukaan lähtivät muuan muassa (vuoden 2014 bisnesenkeliksi valittu) Ari Korhonen, Riku Asikainen (perustaja, FIBAN) ja Kirsi Eräkangas kokenut bisnesenkeli ja hallitusammattilainen”, Karhunen sanoo.

Yhtiö pilotoi jo ekosysteemiään Suomessa. Mukana on satakunta yritystä. Joukossa on ohjelmistotaloja, verkkokaupan alustoja kehittäviä yhtiöitä ja loppuasiakkaita, kuten kivijalka- ja verkkokauppiaita ja tilitoimistoja.

”Kehitystyössä ovat mukana kaikki alan kärkitoimijat muun muassa Visma, Paytrail, Accountor, Vilkas, ALSO, MyCashFlow”, Karhunen sanoo.

Yhtiön painopiste on aluksi Suomessa, koska Suomessa on taloushallinnon sähköistysaste koko Euroopan korkein.

”Pian meidän pitää päästä kuitenkin Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille. Saksassa meillä on jo sopimus ekosysteemin kehittämisestä maan suurimman verkkokaupan alustoja kehittävän yhtiön Shopwaren kanssa”, sanoo Flashnoden perustajiin kuuluva Lennu Keinänen.

Keinänen tunnetaan muun muassa ensimmäisen verkkokauppojen maksujärjestelmän luoneen Paytrail Oyj:n perustajana, sarjayrittäjänä sekä enkelisijoittajana. Nopeasti kasvanut Paytrail toimii yhteistyössä Flashnoden kanssa. Keinänen on ehdolla vuoden nuoreksi menestyjäksi.

Flashnode veloittaa asiakkaitaan kuukausiveloituksella. Tiedonsiirron automatisoiva palvelu maksaa muutaman kymmenen euroa kuukaudessa.

Yhtiö on käynnistämässä henkilöstön tuplaavaa rekrytointikierrosta, haussa on erityisesti ohjelmoijia ja it-arkkitehtejä.

 

Lisätietoja Flashnode Oy, 

toimitusjohtaja Jani Karhunen +35844776 7828

perustajajäsen Lennu Keinänen +35844776 7827

 

Flashnode on vuoden 2014 alussa perustettu yritysten välisen tiedonsiirron automatisointiin erikoistunut yritys. Flashnoden palveluksessa on tällä hetkellä viisi henkeä. Yhtiöllä on käynnissä rekrytointikierros, jonka aikana työntekijämäärä kaksinkertaistetaan. www.flashnode.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs