Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Dassault Systèmes esittelee SOLIDWORKS Industrial Design -ohjelmiston

Dassault Systèmes esittelee SOLIDWORKS Industrial Design -ohjelmiston

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 09:00
Julkaisija: Dassault Systemes

3DEXPERIENCE-alustan toinen SOLIDWORKS-sovellus nopeuttaa tuotesuunnittelua ja mahdollistaa saumattoman yhteistyön

Phoenix, Yhdysvallat 12. helmikuuta 2015 — 3DEXPERIENCE-yhtiönä tunnettu ohjelmistoyritys Dassault Systèmes esittelee toisen SOLIDWORKS-sovelluksensa 3DEXPERIENCE-alustalle. SOLIDWORKS Industrial Design -sovellus edistää sosiaalista ja yhteisöllistä työskentelyä Dassault Systèmesin pilvipalveluissa.

Phoenixissa järjestetyssä SOLIDWORKS World 2015 -tapahtumassa esitelty SOLIDWORKS Industrial Design sopii tämän päivän sosiaaliseen ja yhteistyötä korostavaan suunnittelutyöhön. Sovellus tarjoaa insinööreille pilvipalveluja hyödyntävän työkalun monimutkaisten orgaanisten muotojen suunnitteluun. Tuotteen suunnittelu konseptista aina lopulliseen tuotteeseen asti onnistuu yhteistyössä aikaa ja paikkaa katsomatta.

-       CAD-käyttäjien tarpeet ovat vieneet teknologista innovointia eteenpäin. Sitoudumme kehittämään työkaluja vastaamaan tuotesuunnittelun tarpeita. SOLIDWORKS Industrial Design -sovellus ja 3DEXPERIENCE-alusta ovat tehokkaita ja luotettavia apuvälineitä, joilla insinöörit voivat saavuttaa työssään huomattavaa taloudellista etua, sanoo SOLIDWORKSin toimitusjohtaja Gian Paolo Bassi Dassault Systèmesiltä.

Perinteisten teollisen muotoilun rajoitteet, kuten datan yhteensopivuusongelmat, tuotteiden uudelleentyöstö, teollisten ja mekaanisten suunnittelutiimien välisen kommunikoinnin puute ja monien konseptien arvioiminen, voivat hidastaa suunnittelua. Tämä maksaa aikaa ja rahaa.

SOLIDWORKS Industrial Design -sovellus tarjoaa joustavan ja intuitiivisen kehitysympäristön, joka parantaa koko suunnitteluprosessia. Sovellus mahdollistaa monimutkaisten muotojen 3D-mallintamisen siten, että mekaniikkadata voidaan lisätä suoraan malliin.

-       Digitaalisella aikakaudella suunnittelu on vapaata, mobiilia ja yhteistyöhön perustuvaa. SOLIDWORKS Industrial Design -sovellus auttaa Wacom-piirtopöydillä ja -näytöillä työskenteleviä suunnittelijoitamme saamaan ideat markkinoille nopeasti ja saumattomasti, sanoo Wacom Technology Corporationin tuotepäällikkö Michael Thompson.

SOLIDWORKS Industrial Design on toinen 3DEXPERIENCE-alustalle luotu SOLIDWORKS-sovellus. Ensimmäinen, vuonna 2014 esitelty SOLIDWORKS Conceptual Design, aiemmin SOLIDWORKS Mechanical Conceptual, on tehokas konseptisuunnittelusovellus.

Lisätietoa SOLIDWORKS Industrial Design -sovelluksesta täällä.

  

Lisätietoja: 

Dassault Systèmes, lehdistön yhteyshenkilöt

Mari Kuusinen, OS/G Viestintä, mari.kuusinen@osg.fi, p +358 40 1964374

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 190.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com

CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, 3DSWYM, BIOVIA ja NETVIBES ovat Dassault Systèmesin tai yrityksen alihankkijoiden rekisteröimiä ohjelmistoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs