Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Check Point kehitti tavan selättää internetin tietoturvariskit hidastamatta selaimen käyttöä

Check Point kehitti tavan selättää internetin tietoturvariskit hidastamatta selaimen käyttöä

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2016 klo 16:45
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

Check Point kehitti tavan selättää internetin tietoturvariskit hidastamatta selaimen käyttöä

Uusi, yrityskäyttöön tarkoitettu SandBlast Agent for Browsers pysäyttää verkosta latautuvat haittaohjelmat ja estää tietojenkalasteluyritykset reaaliaikaisesti.

 

San Carlos, 2. elokuuta 2016 – SandBlast Agent for Browsers täydentää tietoturvayhtiö Check Point Software Technologiesin hyvän vastaanoton saanutta SandBlast-tuoteperhettä. Kyseessä on verkkoselaimen lisäosa, joka ehkäisee tietoturvan loukkaukset reaaliaikaisesti, kuitenkaan hidastamatta selaimen toimintaa.

Haittaohjelmat leviävät yhä useammin verkosta ladattavien tiedostojen mukana. Myös yhä hienostuneempia muotoja saavassa tietojenkalastelussa käytetään usein hyväksi verkkoselaimia. Tehokas työskentely kuitenkin vaatii, että käyttäjät saavat ladattavat sisällöt ja sähköpostit ilman viivettä, eivätkä verkon käytön rajoitukset ole toivottuja.

 ”Muut tekniikat pyytävät käyttäjiä odottamaan aineiston arvioinnin ajan tai edellyttävät useita, syvälle meneviä asennuksia jokaiseen järjestelmään.  SandBlast Agent for Browsers tuottaa korkeimman mahdollisen tietoturvan tason yksinkertaisen selaimen lisäosan avulla. Turvallinen sisältö saapuu vastaanottajalle sekunneissa”, kertoo Check Pointin head of advanced threat prevention Nathan Shuchami.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Proaktiivinen, reaaliaikainen suoja haittaohjelmalatauksilta, turvalliseksi puhdistettu sisältö sekunneissa.
  • Dynaaminen analyysi estää entuudestaan tuntemattomat käyttäjätietojen kalasteluyritykset
  • Yksinkertainen, helposti asennettava selaimen lisäosa Internet Explorerille ja Chromelle. Asennus vie minuutteja.
  • Alan korkein haittaohjelmien pysäytysprosentti hyödyntäen edistynyttä hiekkalaatikkoteknologiaa ja patentoitua CPU-tason tunnistusta.

Tarkemmat tiedot Check Pointin verkkosivuilta: www.checkpoint.com

Lisätiedot myös:

Check Point Software Technologies Finland, maajohtaja Petri Sonkeri, petris.@checkpoint.com, p. 040 5047843

 

Seuraa Check Pointia:

Check Pointin blogi: http://blog.checkpoint.com/

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

Liitetiedostot

Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on maailman suurin yksinomaan kyberturvallisuustuotteisiin keskittynyt yhtiö. Se on alan edelläkävijä ratkaisuillaan, joiden kyky havaita haittaohjelmat ja muut tunkeutujat sekä suojata asiakkaat kyberhyökkäyksiltä on ainutlaatuisen tehokas. Check Pointin täydellisen kattava tietoturva-arkkitehtuuri suojaa niin yritysverkot kuin mobiililaitteetkin, ja myös sen hallintajärjestelmä on kattava sekä intuitiivinen. Check Point huolehtii yli 100 000 yrityksen ja yhteisön tietoturvatarpeista organisaation koosta riippumatta. At Check Point, we secure the future.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs