Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » 20 VUOTTA TÄYTTÄVÄ ALSO AVAA KEVÄÄLLÄ UUDEN LOGISTIIKKAKESKUKSENSA PIRKKALASSA

20 VUOTTA TÄYTTÄVÄ ALSO AVAA KEVÄÄLLÄ UUDEN LOGISTIIKKAKESKUKSENSA PIRKKALASSA

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 11:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Suomen suurin IT- ja kulutuselektroniikan tukkuri ALSO Finland avaa kevään aikana uuden logistiikkakeskuksensa Pirkkalan Linnakallion yritysalueella. ALSO Finlandin toimitusjohtaja Mervi Airaksinen näkee, että ALSOsta on muokkautunut 20 vuoden historiansa aikana pikemminkin markkinapaikka kuin perinteinen tukkuri. Airaksinen kertoo myös tiedotteessa, mitkä ovat tämän joulun hittituotteet.

”Tulevaisuudessa näemme itsemme enemmän markkinapaikkana kuin tukkurina. Me tarjoamme jälleenmyyjillemme niin laitteita kuin palveluitakin. Tukkutoiminnan lisäksi yhä merkittävämpi osa liiketoiminnastamme tulee oheispalveluista, jotka sisältävät rahoitusta, verkkokaupparatkaisuja, esiasennusta, elinkaarenhallintaa, pilvipalveluita, varastotilaa ja logistiikan ulkoistusta”, ALSO Finland Oy:n toimitusjohtaja kertoo Pohjoismaiden suurimmassa IT-alan ammattilaistapahtumassa ALSO Expossa.

ALSO Finland täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Yritys on historiansa aikana toiminut monilla eri nimillä, kuten CHS ja GNT.

”Meidän lähtökohtamme on jatkossa täydentää jälleenmyyjiemme omaa tarjontaa niissä asioissa, joita heidän ei itse kannata tehdä. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi palveluita, joihin heillä ei itse ole kyvykkyyttä investoida. ALSO onkin nykyään tukkurin sijaan pikemminkin laitteiden ja palveluiden tavaratalo, jonne jälleenmyyjä voi halutessaan tulla ostoksille ja hankkia ne asiat, mitä häneltä itseltä ei löydy”, Airaksinen selvittää.

ALSOn uutta strategiaa tukee myös keväällä avattava uusi logistiikkakeskus, johon ALSO on investoinut kymmeniä miljoonia euroja. Suurhanke on tuonut tänä vuonna työpaikkoja yli 50 hengelle Pirkkalassa. Ultramoderni logistiikkakeskus työllistää avaamisen jälkeen 60 ammattilaista.

”Uusi logistiikkakeskuksemme turvaa toimintamme nopeuden, joustavuuden ja skaalautuvuuden. Verkkokaupan kasvun myötä yksittäisen tilauksen koko pienenee ja toimitettavien tilausten ja toimituspisteiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Otamme uudessa logistiikkakeskuksessamme nämä muutokset huomioon. Tänä päivänä toimitamme tilaukset seuraavana päivänä tilauksesta ympäri Suomen ja otamme asteittain käyttöön myös saman päivän toimitukset”, Airaksinen kertoo.

Joulumyynnin veturina iPhone 6 ja älykellot

”Tämän vuoden joulumyynnin veturina näen iPhone 6:n, joka on jo nyt saanut suuren kysynnän. Yhä useammasta paketista löytynee tänä vuonna myös älykello. Lisäksi aikaisempien vuosien tapaan pelikonsolit, kuten Xbox ovat suosittuja lahjoja”, Airaksinen ennakoi.

Yritysmyynnin puolella Airaksinen näkee ensi vuodelle pientä, tasaista kasvua. Yrityspuolella kasvua tuo yritysten siirtyminen pilvipalveluihin, mikä näkyy serveriliiketoiminnan laskuna. Julkisella puolella kasvua tuo koulutuspalvelut.

”Seuraamme mielenkiinnolla tällä hetkellä koulujen digitalisoitumista, mikä tukee muun muassa tablettien kysyntää. Tällä hetkellä ei ole vielä selvää, mistä kanavasta tabletit ja tietokoneet hankitaan. Vallalla on kaksi trendiä: jotkut kunnat hankkivat niitä oppilailleen ja joillakin paikkakunnilla oppilaat ohjataan ostoksille. ALSOna olemme läsnä molemmissa kanavissa, Airaksinen sanoo.

Lisätietoja:

Mervi Airaksinen, toimitusjohtaja

ALSO Finland Oy

puh. 044 7797 373

sähköposti mervi.airaksinen@also.com

Liitetiedostot

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia.

Lue lisää www.also.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs