Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Web48-demokehityskilpailu 23.–25.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Web48-demokehityskilpailu 23.–25.3.

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2012 klo 08:26
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Web48 on kaikille Oulun alueen opiskelijoille tarkoitettu 48 tunnin demokehityskilpailu HTML5-tekniikkaa käyttäen. Kilpailu käydään Oulun seudun ammattikorkeakoulun tiloissa (Kotkantie 1, Oulu) 23.–25. maaliskuuta. Osallistuminen on maksutonta.

Luonteeltaan demo on tietokoneohjelma, joka toteuttaa kuvaa ja ääntä sisältävän esityksen reaaliajassa. Demon tarkoituksena on esitellä tekijöidensä taitoja ohjelmoinnin, musiikin ja grafiikan alueilla. Esitykset ovat yleensä kokonaisuuksia, joissa kuva ja ääni nivoutuvat yhteen esteettisesti miellyttäviksi kokonaisuuksiksi, hieman musiikkivideoiden tyyliin.

Kilpailu käydään ryhminä, ja ryhmät muodostetaan vapaamuotoisesti paikan päällä. Toiveissa on, että kokoon saadaan poikkitieteellinen osallistujakunta ja että ryhmissä työskentelisi ohjelmoijia, graafikkoja ja muusikkoja luoden yhdessä mahdollisimman upeita demoja. Kisan parhaille ryhmille on luvassa maineen ja kunnian lisäksi palkintoja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

www.oamk.fi/web48

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs