Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Uudet Acer-kosketuskannettavat: taiteellinen Aspire R7 ja värikäs Aspire E1

Acer

Uudet Acer-kosketuskannettavat: taiteellinen Aspire R7 ja värikäs Aspire E1

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 14:30
Julkaisija: Acer

Maailman suurimpiin kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden valmistajiin kuuluva Acer ilmoitti tänään laajentavansa valikoimaansa kahdella uudella kosketusnäyttöisellä tietokoneella. Muun muassa Red Dot -designpalkinnolla sekä Computex 2013 Best Choice -valinnalla palkittu Acer Aspire R7 -mallisto on nyt saatavilla tuoreimmilla Intelin 4. sukupolven prosessoreilla ja nerokkaalla Acer Active Pen -kosketuskynällä. Trendikäs Aspire E1 sai pintaansa uusia värivaihtoehtoja ja sisuksiinsa lisää grafiikkavaihtoehtoja.

Aspire R7 – Monipuolista koskettelua kätevällä kynällä
Acer Aspire R7:n erikoisuus on sen monipuolinen näyttö, jota voidaan käyttää neljällä eri tavalla: perinteisessä tietokoneasennossa, litteänä tabletina pöydän pinnalla, käännettynä kosketusnäyttönä tai näppäimistön yläpuolella ”leijuvassa” Ezel-tilassa. Aspire R7 vastaa näin nykyaikaisen tietokoneen käytön vaatimuksiin, kun laitteita käytetään sekä sisällä että ulkona, istumatyössä tai seisaaltaan, näppäimistön ja hiiren avulla tai kosketuksen kautta.

Aspire R7:n Ezel-saranan avulla laitteen 15,6-tuumainen 1920 x 860 Full HD -näytön voi kääntää esimerkiksi pelejä pelatessa tai presentaatioita esiteltäessä. Laitteen näppäimistö on sijoitettu lähemmäs reunaa, jolloin kirjoittaminen on luonnollisempaa ja rennompaa, kun näppäimiä kohti ei tarvitse kurotella rannetuen yli. Uudistetun Aspire R7:n mukana tulee nyt Acer Active Pen -kosketuskynä, joka miellyttää esimerkiksi piirustuskäytössä. Kynä on toteutettu elektromagneettisella induktiotekniikalla, joten se tunnistaa painetta yhtä luonnollisesti kuin tavallinen kynä.

Aspire R7 – Tehoa viihteeseen
Uusimpien Intelin 4. sukupolven prosessorien lisäksi Acer Aspire R7 on nyt saatavilla jopa 12 gigatavun keskusmuistilla ja jopa 1 teratavun kiintolevyllä tai 256 gigatavun SSD-levyllä. Tuorein Windows 8.1 tuo mukanaan uusia käteviä ominaisuuksia ja sovelluksia.

Tehokkaan suorittimensa ja laadukkaan teräväpiirtonäyttönsä lisäksi Aspire R7 loistaa multimediakäytössä myös Dolby Home Theater -audiojärjestelmänsä ja neljän kahdeksanwattisen kaiuttimensa ansiosta. Äänen nauhoittamista varten Aspire R7:sta löytyy kaksi mikrofonia.

Aspire E1 – Helppo tietokone arkeen ja vapaa-ajalle
Acer Aspire E1 -malliston kosketusnäyttöisissä kannettavissa tietokoneisiin on nyt saatavissa Intelin uusimmat 4. sukupolven tai AMD:n A-Series -sarjan prosessorit. Malliston 15,6-tuumaiseen versioon on valittavissa useita grafiikkapiirivaihtoehtoja, kuten NVIDIA GT720M, NVIDIA GT740M tai AMD Radeon HD 8000M. Aspire E1:n 14-tuumainen versio on puolestaan saatavilla NVIDIA GT720M -grafiikkasuorittimella. Kaikista Aspire E1 -malliston laitteista löytyy HDMI-portti, jonka kautta esimerkiksi elokuvia on helppo katsoa suuremmalla ruudulla, esimerkiksi televisiossa.

Uusimman sukupolven Acer Aspire E1 -tietokoneet ovat ohuempia kuin edeltäjänsä. Aspire E1 onkin hintaluokkansa ohuimmaksi muotoiltu kannettava tietokone. Uudet Aspire E1 -malliston laitteet ovat saatavissa useissa eleganteissa väreissä: 14-tuumainen versio hopeisena, mustana tai valkoisena, ja 15,6-tuumainen mustana, punaisena tai teräksenharmaana.

Hinta ja saatavuus
Acer Aspire R7:n suositushinta on 1 199 euroa ja se tulee saataville kuluvan vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Acer Aspire E1:n suositushinta on 399 euroa ja se tulee saataville lokakuun puolivälissä.

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs