Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Tutustu Samsungin uutuuksiin Expert Expossa

Samsung Electronics Nordic

Tutustu Samsungin uutuuksiin Expert Expossa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2013 klo 10:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung on viikonloppuna mukana Suomen suurimmilla kodintekniikan myyntimessuilla yhdellä koko Expert Expon näyttävimmistä osastoista.Uutuudet ovat nähtävissä ja kokeiltavissa osastolla 1C9.

Galaxy Note 3 tekee arjesta uskomatonta

Samsung Galaxy Note 3 sekä näyttää että tuntuu uudelta. Laitteen takakansi on pehmeä ja kuvioitu. Laitteen sivujen siksak-kuviointi tuo mieleen ajattoman tyylikkäät muistikirjat. Samsung Galaxy Note 3 on saatavilla mustana, valkoisena ja pinkkinä.

Galaxy Note 3:n mukana tuleva S Pen -kynä avaa loputtomat mahdollisuudet luovuuteen ja itsensä ilmaisuun. Laitteessa on edeltäjäänsä leveämpi 5,7 tuuman näyttö, mutta se on silti ohuempi, kevyempi ja varustettu pitkäkestoisemmalla akulla. Laitteessa on 13 megapikselin kamera, joten se pystyy tallentamaan kaikki elämän hetket, jopa ne hämärät ja vauhdikkaat. Galaxy Note 3 on myös suoritusteholtaan edeltäjäänsä tehokkaampi. Suositushinta 750 €.

Galaxy Gear on Note 3:n paras ystävä

Samsungin Galaxy Gear tuo Samsungin Galaxy -tuoteperheen yhä tiiviimmin osaksi käyttäjän arkea. Ranteessa kulkeva Galaxy Gear ilmoittaa tulevista viesteistä, puheluista ja sähköposteista. Se antaa käyttäjälle mahdollisuuden esikatsella viestejä ja päättää tarvitseeko niihin reagoida. Jos viesti on tärkeä, käyttäjän tarvitsee vain ottaa Samsung Galaxy -laite käteen ja Smart Relay -toiminto tuo viestin automaattisesti laitteen ruudulle.

Sisäänrakennettu kaiutin mahdollistaa hands free -puhelut. Vaikka kädet olisivat varattuina, voi puhelun aloittaa äänikomennolla Galaxy Gear -laitteeseen koskematta. S Voice -toiminnon avulla voi myös laatia viestejä, tarkistaa sään, luoda uusi kalenterimerkintöjä. Galaxy Gearissa on myös kamera, jolla kuvan ottaminen onnistuu käden käänteessä. Suositushinta 349 €.

Täysin uuden näköinen jää-pakastinkaappi on entistä tilavampi

Samsungin jää-pakastinkaapissa on yhtenäinen jääkaappi, joka avautuu ranskalaiseen tapaan kahden oven takaa, sekä ulos vedettävä pakastinlaatikko. Kylmälaitteen ulkomitat ovat samat kuin Samsungin suosittujen side-by-side-kaappien, mutta sinne mahtuu enemmän. Uusi eristystekniikka mahdollistaa entistä ohuemmat seinät ilman, että ulkomitat muuttuvat. Laite on 90,8 cm leveä, 177,4 cm korkea ja sen tilavuus on 520 l (jääkaappi 396 l, pakastin 124 l).

Ergonomisesti suunniteltu pakastinlaatikko on näppärä. Ruokatavaraan pääsee helposti käsiksi ja tilaa riittää isommankin perheen tarpeisiin. Jääkaapin vasemmassa ovessa on ohjauspaneeli, jonka led-näytön avulla asetuksia on helppo muuttaa. Jääkaapin lämpötilaa voidaan erikseen säätää jopa tietyssä osassa kaappia. Jokainen hylly ja laatikko on varustettu omilla tuuletusventtiileillään, jotka säätävät tarkan lämpötilan ja palauttavat sen nopeasti oikeisiin lukemiin sen jälkeen, kun jääpakastimen ovia on avattu. Laitteessa on automaattinen sulatus ja No Frost -toiminto. Sen ovessa on kylmävesiannostelija ja jääpalakone. Suositushinta 2 599 euroa. 

Samsungin jaettava tuplauuni on aina oikean kokoinen ja kypsentää myös höyryllä

Parhaat uunit antavat käyttäjälle mahdollisuuden valita kypsennystavan. Samsung NV6986BJUSR/EE on kaksi kiertoilmatuuletinta, grilli- ja höyrytoiminto.

Dual Cook -tekniikka tarkoittaa, että uunin voi jakaa irrotettavalla hyllyllä kahteen osaan, joita voi hallita erikseen. Niille voi säätää oman lämpötilan ja kypsennysajan. Maut ja hajut eivät sekoitu, joten yläosassa voi vaikka kypsentää lihaa ja alaosassa höyryttää kalaa yhtä aikaa. Voit myös käyttää vain yhtä uunin puolikasta kerralla, mikä vähentää esilämmitysaikaa ja sähkönkulutusta.

Uunin mukana tulevalla 12-litraisella höyryastialla voi valmistaa terveellistä höyrytettyä ruokaa. Höyryttämällä säilytetään hyvin ainesten vitamiinit ja hivenaineet, ja ruoasta tulee mehevää ilman lisättyä rasvaa. NV6986BJUSR/EE-uunin tilavuus on peräti 65 litraa ja sen energialuokka on A. Suositushinta 1 199 euroa.

Galaxy Tab 3

Samsung Galaxy Tab -tuoteperheen uusin jäsen saapuu kolmessa eri koossa. Käyttäjä voi valita juuri omiin käyttötarpeisiin sopivan kokoisen tabletin. Kokovalinnasta riippumatta käyttäjä saa erittäin ohuen tabletin, joka avaa mahdollisuuksien maailman, etenkin niille, jotka haluavat hyödyntää huippunopeaa 4G-verkkoa.  

Galaxy Tab 3 10.1
Tuoteperheen suurin malli Galaxy Tab 3 10.1 on täydellinen viihdelaite koko perheelle. Loistavalla värintoistolla ja tarkkuudella varustettu näyttöä ja ylivertaisella Sound Alive -tekniikalla höystetty ääni tekevät uudesta Tabista täydellisen vaikkapa elokuvien tai muun viihdesisällön katsomiseen. Laitteessa on kehyksessä fyysiset painikkeet, jotta kuva-ala saadaan kokonaan viihteen käyttöön. AllShare Cast -toiminnolla kuvat, elokuvat ja pelit voidaan suoratoistaa tabletista vaikka television ruudulle. Lisäksi Tab 3.0:ssa on infrapunalähetin, jonka avulla se toimii yleiskaukosäätimenä.

Galaxy Tab 3 8.0
Malliston ohuin Galaxy Tab 3 8.0 on täydellinen lukemiseen ja muusta viihdesisällöstä nauttimiseen. Suurelta laajakuvanäytöltä elokuvia voi katsoa niille suunnitellusta 16:9-kuvasuhteesta. Galaxy Tab 3 8.0:n kuva ala on nimensä mukaan kahdeksan tuumaa. Koonsa puolesta sitä on näppärä pitää yhdessä kädessä kuin pehmeäkantista kirjaa. Smart Stay -toiminto varmistaa sen, että näyttö ei kytkeydy pois päältä käyttäjän katseen ollessa ruudussa. Lisäksi laitteen taustavalo muuttuu automaattisesti vallitsevan valoisuuden perusteella, mikä parantaa lukumukavuutta ja vähentää silmien rasitusta. Galaxy Tab 3.0 on näppärä laite mukana reissussa. Se osaa kääntää puhuttuja sanoja ja lauseita yhdeksälle eri kielelle. Story Album -ominaisuus mahdollistaa sen, että laitteella otetuista kuvista voidaan automaattisesti luoda näyttävä valokuva-albumi, jonka voi jakaa ystäville vaikka sähköpostitse. Totta kai albumista voi tilata fyysisen kopion, joka saapuu postitse.

Galaxy Tab 3 7.0
Galaxy Tab 3 7.0 on tuoteperheen kompaktein tabletti. Se on näppärä laite otettavaksi mukaan minne tahansa. Se on erinomainen laite kaikenlaisten kokemusten tallentamiseen vaikka laitteen takaa löytyvällä kameralla. Galaxy Tab 3 7.0:ssa on erittäin pitkä akkukesto, joten kokemuksia voi tallentaa sekä jakaa pitkään ja hartaasti. Kuvat, videot ja muut tallennetut kokemukset voi jakaa ystävien nähtäville ruudun pyyhkäisyllä ja napin painalluksella.

Galaxy Tab 3 -laitteiden suositushinnat ovat 230 – 560€.                     

UHD F9005-mallisto

Samsungin kesällä julkistamat F9005-sarjaan lippulaivatelevisiot ovat myös esillä Expert Expo -messuilla. UHD-tarkkuus mahdollistaa ennennäkemättömän tarkan kuvanlaadun lisäksi sen, että televisiota voi katsoa entistä lähempää. Vaikka Samsungin uudet UHD-televisiot ovat täynnä uusinta tekniikkaa, vähintään yhtä tärkeänä television valintaan vaikuttavana kriteerinä on, miten televisio toimii osana kodin sisustusta. Minimalistisella muotoilulla varustettu F9005-mallisto näyttää hyvältä edestä, takaa ja sivulta. Se sopii täydellisesti moderniin suomalaisiin kotiin, seinälle tai tasolle.55 tuuman mallin suositushinta on 3499 euroa ja 65 tuuman mallin hinta on 5999 euroa.

Kaareva OLED-tv KE55S9C 

Samsung tuo kaarevat OLED-tv:t myyntiin Suomessa lokakuussa. Toisin kuin LCD-tekniikassa, OLED-näytön jokainen pikseli elää omaa elämäänsä. Pikselit ovat itsevalaisevia, mikä tarkoittaa, ettei erillistä taustavaloa tarvita. Tekniikka mahdollistaa entistä huikeamman kontrastin ja väritoiston, mustan tason ja harmaaerottelukyvyn. Tekniikan etuna on myös erittäin nopea vasteaika, mikä tarkoittaa, että futispelipaitojen tekstit ja savannilla temmeltävien seeprojen raidat pysyvät veitsenterävinä nopeimmissakin liikkeissä.

Sen lisäksi, että OLED-tv tarjoaa huikean kuvanlaadun, pehmeästi kaareva näyttö tarjoaa surround-kokemuksen silmille. Television jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Se luo panoraama-vaikutelman, joka tarjoaa entistä syvemmän katselukokemuksen. Kaarevan näytön efekti ei toimi pelkästään katsottaessa sitä suoraan edestäpäin sohvalta, vaan se tarjoaa ergonomisen katselukokemuksen myös kuvaa sivulta katsoville.

Samsungin kaareva OLED-tv KE55S9C saapuu kauppoihin syksyn aikana ja sen suositushinta on 7999 €.

MTV MEDIAn netti-tv-palvelu Katsomo on laajentunut älykkäisiin tv-vastaanottimiin. Samsungin Smart TV:n omistajat pystyvät nyt katsomaan Katsomon maksuttomia ja maksullisia ohjelmia suoraan omista Samsung-televisioistaan. Expert Expossa kävijät voivat kokeilla, miten Katsomo toimii Samsungin Smart TV:ssä.

Expert Expo 27. – 29.9.2013 Messukeskuksessa.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitteet

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs