Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Tocosoftille myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä Suomessa työllistävästä palvelusta

Suomalaisen Työn Liitto

Tocosoftille myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä Suomessa työllistävästä palvelusta

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 06:00
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tocosoft Oy:n Tocoman-ratkaisuille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Tocoman on rakennushankkeiden määrä-, kustannus- ja projektihallinnan ohjelmistoja (Tocoman-ratkaisu) ja palveluja  tarjoava yritys, jota suomalaiset omistajat ovat Suomessa kehittäneet 25 vuoden ajan. Tocoman-ratkaisu on integroitu kokonaisuus rakentamisen toteutuksen hallintaan aina hankesuunnittelusta tuotantoon. Asiakkaat voivat valita juuri heille sopivan ratkaisun ja laajentaa sitä saumattomasti uusien tarpeiden mukaan. Tocomanin tietopalvelut sekä rakennusalan tuntevat asiantuntijat tehostavat ratkaisun käyttöä.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa tuotetulle palvelulle tai valmistetulle tuotteelle. Tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Lisäksi palvelu-Avainlipun kohdalla yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

- Tocoman-ratkaisua on kehitetty määrätietoisesti yhdessä asiakkaittemme kanssa 25 vuoden ajan. Työn tuloksena olemme saavuttaneet ammattimaisessa määrä- ja kustannuslaskennassa markkinajohtajan aseman Suomessa. Avainlipun avulla voimme edelleen vahvistaa tunnettuuttamme kotimaisen rakentamisen asiantuntijoina, Tocomanin toimitusjohtaja Tomi Tutti kertoo.

Avainlippu-merkki tunnetaan hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tammikuussa 2014 toteutetun tutkimuksen mukaan 88 prosenttia suomalaisista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Vastaajista suurin osa (58 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin merkittävästi.

Suomalaisen Työn Liiton Brand Manager Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen ja palvelun hankinta on sekä yhteiskunnallista vaikuttamista että arvovalinta, sillä sen koetaan edesauttavan suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Avainlipun avulla palveluyritys voi kertoa helposti myös kotimaisesta omistuspohjastaan omille sidosryhmilleen. Palvelu-Avainlippujen määrä työn muotojen muuttuessa kasvaa koko ajan, ja jo puolet uusista Avainlippu-hakemuksista kohdistuvat nimenomaan palveluihin, Reetta Mentu kertoo.

 

LISÄTIETOJA:

Katja Tuutti, Markkinointikoordinaattori, Tocoman, puh. 0503370834, katja.tuutti@tocoman.com

Reetta Mentu, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, puh. 050 561 5030, reetta.mentu@avainlippu.fi

Liitetiedostot

Tocoman on johtava rakennushankkeiden määrä-, kustannus- ja projektihallinnan ohjelmistoja ja kustannustietokantoja tarjoava yritys. Tocoman on alan edelläkävijä uusien rakentamisen hallintaa ja toimintaa tehostavien ratkaisujen kehittämisessä. Tarjoamme ainutlaatuiset ja kattavat ratkaisut rakentamisen määrä-, kustannus- ja projektinhallintaan. Tocoman on edelläkävijä ja yksi maailman johtavia yrityksiä rakentamisen tietomallien (BIM) hyödyntämisessä koko rakennusprosessissa.  Tocomanin asiakkaina ovat johtavat pohjoismaiset rakennusyritykset, PK-rakennusyritykset, kunnat ja kaupungit, rakennuttajat, suunnittelutoimistot, oppilaitokset ja vahinkovakuutusyhtiöt.

www.tocoman.fi

 

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlipun käyttöoikeus on noin 3000 tuotteella, tuoteryhmällä tai palvelulla.
www.avainlippu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs