Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Tietoturvatietoutta yrityksille - Turun AMK järjestää avoimen tietoturvapäivän

Turun ammattikorkeakoulu

Tietoturvatietoutta yrityksille - Turun AMK järjestää avoimen tietoturvapäivän

Kutsu.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 08:46
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Puutteellinen tietoturva on tänä päivänä kasvavassa määrin uhka yrityksien liiketoiminnalle. Esimerkiksi tietomurtojen määrä lisääntyy koko ajan ja hakkeroinnin kohteeksi on joutunut tietojärjestelmien lisäksi autoja, teollisuuslaitteita ja jopa sydämentahdistajia. Turun ammattikorkeakoulun Tietoturvapäivä tarjoaa niin yrityksille kuin tavallisille ihmisillekin esityksiä, tiedonsaantimahdollisuuksia sekä asiantuntijakonsultointia tärkeään aiheeseen liittyen.

- Tämän vuoden tapahtumassa painotus on terveys- ja hyvinvointisektorilla toimivissa yrityksissä, mutta ohjelmassa on tietoturvatietoutta, joka on tärkeää mille tahansa yritykselle, tutkimusvastaava Jarkko Paavola pohtii.

Tilaisuudessa on mielenkiintoisia puhujia, paneelikeskustelu, demoja sekä sparrausklinikka yrityksille. Tule itse kuulemaan uusimmat tiedot tietoturvaan liittyen.


TERVETULOA TIETOTURVAPÄIVÄÄN
Perjantaina 11.3 klo 9 – 16
Turun AMK, Lemminkäisenkatu 30, auditorio

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Tietoturvapäivä on osallistujille maksuton. Turun AMK järjestää tapahtuman yhteistyössä JYKESin (Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö) kanssa. JYKES koordinoi kyberturvallisuus-aihepiiriä innovatiiviset kaupungit (INKA) -ohjelmassa.

Tiedossa on tietoturva-alan puhujia JYKESin lisäksi mm. Fiaronesta, CGI:stä sekä Evondokselta. Esitysten jälkeen järjestetään paneelikeskustelu, missä puheenvuorojen pitäjät vastaavat yleisön mieltä askarruttaviin kysymyksiin tunnin ajan. Loppupäivän ohjelmassa on tarjolla tietoturva-aiheisia demoja sekä JYKES:in pitämä sparrausklinikka yrityksille.

Ilmoittautuminen tietoturvapäivälle sekä tarkempi aikataulu löytyvät osoitteesta: 

http://www.tietoturvapaiva.fi

Lisätiedot:

Matti Kuikka, lehtori, koulutusvastaava (ICT-yksikkö/ tietojenkäsittely) Turun AMK, p. 040 355 0366, matti.kuikka@turkuamk.fi

Jarkko Paavola, tutkimusvastaava, yliopettaja (Tietoliikenne ja tietoturva), Turun AMK, p. 040 355 0335, jarkko.paavola@turkuamk.fi

Valtteri Kinnunen, opiskelija-projektipäällikkö, Turun AMK, p. 050 551 6322 valtteri.kinnunen@edu.turkuamk.fi

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs