Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Terveystalo laajentaa mobiiliajanvarauspalveluitaan Windows Phone -puhelimiin

Terveystalo

Terveystalo laajentaa mobiiliajanvarauspalveluitaan Windows Phone -puhelimiin

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2012 klo 13:32
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalon asiakkaat voivat varata lääkäriajan jatkossa myös Windows Phone -ajanvaraussovelluksella. Se on ainoa vastaava Windows Phone -puhelimelle tehty terveyspalvelu Suomessa. Nokian antamien tietojen mukaan Windows Phone -puhelimet tulevat Suomessa saataville 1. helmikuuta.

Terveystalo haluaa tarjota asiakkailleen monipuoliset palvelut siellä, missä asiakkaat ovat. Mobiililaitteen kautta lääkäriaika on helppoa ja nopeaa varata juuri silloin, kun asia tulee mieleen. Esimerkiksi linja-autossa tai sairaan lapsen vuoteen äärellä valvoessa. Windows Phone -sovelluksen kautta voi ajanvarauksen lisäksi selata Terveystalon uutisia.

- Mobiilisovellusten kehittäminen on osa laajempaa sähköisten palvelujemme kehittämistyötä. Haluamme olla tavoitettavissa nopeasti ja asiakaslähtöisesti. Sähköisen asioinnin kehittäminen on meille kustannustehokas tapa parantaa palvelun saatavuutta ja asiakastyytyväisyyttä, Terveystalon tietohallintojohtaja Tuomas Otala kertoo.

Terveystalo on tarjonnut mobiiliajanvarausmahdollisuuden asiakkailleen iPhonella jo lähes vuoden ajan. iPhone-sovellus on saanut erinomaisen vastaanoton ja mobiiliajanvarausten määrä on kehittynyt odotetusti.

- Sähköiset palvelumme eivät ole sidottu vain tiettyyn päätelaitteeseen, vaan ovat yhä useamman mobiilikäyttäjän tavoitettavissa. Uskomme Windows Phone -käyttöjärjestelmän tuovan uusia mahdollisuuksia palveluidemme kehittämiseen ja terveydenhuoltoalan edelläkävijänä haluamme olla mukana Windows Phonen myötä kasvavassa markkinassa, Tuomas Otala kertoo.

Ajanvaraussovellus on toteutettu yhteistyössä Microsoftin ja HiQ Finlandin kanssa.

- Terveystalo on eturintamassa hakemassa uusia tapoja ja kanavia palvella asiakkaitaan. Innovatiivisena yrityksenä se on nopeasti oivaltanut Microsoftin ja Nokian yhteistyön myötä kasvavan Windows Phone -älypuhelinsovellusten kysynnän ja miten niiden poikkeuksellisen hyvä käytettävyys tuo varmasti lisää mobiilipalveluiden käyttäjiä, Microsoft Oy:n markkinoinnista ja liiketoiminnoista vastaava johtaja Anthony Gyursanszky sanoo.

- Sovelluksen toteutustyössä lähtökohtana oli Terveystalon asiakkaiden käyttökokemus: palvelun käytön tulee olla helppoa, sujuvaa ja turvallista. Hankkeessa pääsimme hyödyntämään osaamistamme kokonaisvaltaisesti aina ulkoasun suunnittelusta testaukseen. Näemme Windows Phone -alustan suurena mahdollisuutena ja haluamme olla merkittävässä roolissa osana Microsoft-Nokia -ekosysteemiä, sanoo sovelluksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastanneen HiQ Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rautio.

Tutkimusten mukaan älypuhelinten määrän on arvioitu viisinkertaistuvan vuoteen 2016 mennessä. Yhä useampi käyttää älypuhelinta ensisijaisena välineenä surffaillessaan verkossa. Työikäisistä suomalaisista yli kolmannes (35 %) käyttää internetiä mobiilipäätelaitteen kautta.

Terveystalon ajanvaraussovellus on ladattavissa veloituksetta Marketplacesta, joka löytyy osoitteesta http://www.windowsphone.com/fi-FI/marketplace.
Nokian antamien tietojen mukaan Windows Phone -puhelimet tulevat Suomessa markkinoille 1. helmikuuta.

Lisätietoja:
www.terveystalo.com/windowsphone

Terveystalo, Tuomas Otala, tietohallintojohtaja, puh. 040 567 3774, tuomas.otala@terveystalo.com

HiQ, Jukka Rautio, toimitusjohtaja, puh. 040 827 1142, jukka.rautio@hiq.fi

Microsoft, Anthony Gyursanszky, johtaja, markkinointi ja liiketoiminnat, puh. 040 061 0999, antgy@microsoft.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 5000 terveydenhuollon ammattilaista. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs