Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Systeamista tulee EVRY

EVRY

Systeamista tulee EVRY

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2012 klo 13:02
Julkaisija: EVRY

Konserni tähtää Pohjoismaiden suurimmaksi IT-palvelutaloksi vuoteen 2015 mennessä

EDB ErgoGroup Systeam, joka on Pohjoismaiden toiseksi suurin IT-palvelutalo ja kokonaisratkaisujen toimittaja, ottaa uudeksi nimekseen EVRY. Konsernin tavoitteena on nousta alansa suurimmaksi Pohjoismaissa vuoteen 2015 mennessä.

”Olemme parin viime vuoden aikana käyneet läpi mittavan organisaatioiden sulautumiseen liittyvän muutosprosessin. EVRY-nimi, visio, missio ja yhteiset arvot ovat uusi alku ja koko konsernin yhteinen alusta, joka antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme laaja-alaista osaamista liiketoiminnan kehittämiseen”, Suomen maajohtaja Staffan Eriksson toteaa.

Konsernin palveluvalikoimaan kuuluu it-järjestelmien suunnittelu ja käyttöönotto, tuki ja ylläpito koko elinkaaren ajan. Suomessa liiketoiminta painottuu Microsoft Dynamics AX ja NAV -ratkaisuihin sekä niitä tukeviin Business Intelligence ja raportointijärjestelmiin. Lisäksi konserniin kuuluu Suomessa alan johtava rakennustoimialan järjestelmien toimittaja EVRY Jydacom.

EVRY työllistää Suomessa noin 100 henkeä Vantaan, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissään. Yrityksen toiminta perustuu joustavaan pk-sektorin palveluun lähellä asiakasta. Suurkonsernin tuella EVRY pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös kansainvälistä osaamista liiketoiminnan kehittämiseen.

EDB ErgoGroup Systeam syntyi, kun pohjoismaiset IT-palvelutalot EDB, Systeam ja ErgoGroup yhdistyivät vuoden 2010 lokakuussa. Fuusio oli toimialan suurin Pohjoismaissa.


Lisätietoja

EVRY Business Solutions Oy
Maajohtaja Staffan Eriksson
puh. 020 754 4250
staffan.eriksson (at) evry.com

www.evry.fi

EVRY on Pohjoismaiden johtava IT-alan palvelutalo, jolla on 10 000 työntekijää ja toimintaa 135 paikkakunnalla 16 eri maassa. Suomessa EVRY on asiakkaiden IT-järjestelmien suunnittelu-, käyttöönotto-, ylläpito- ja jatkokehityskumppani, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä. EVRY on pohjoismaiden suurimpia Microsoft Dynamics -kumppaneita. Lisätiedot: www.evry.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs