Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoft ja Yhdysvaltojen valtionhallinnon johtava IT-talo Red River yhteistyöhön

Stonesoft

Stonesoft ja Yhdysvaltojen valtionhallinnon johtava IT-talo Red River yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2013 klo 10:00
Julkaisija: Stonesoft

Ratkaisuja Yhdysvaltojen valtionhallinnon ja suuryritysten kyberturvallisuushaasteisiin

Kyberturvallisuusyhtiö Stonesoft on aloittanut yhteistyön Yhdysvaltojen valtionhallinnon johtavan IT-palveluntarjoajan Red Riverin kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä yritykset tarjoavat Yhdysvaltojen valtionhallinnolle ja suuryrityksille edistyksellisiä ja kustannustehokkaita kyberturvallisuusratkaisuja.

“Kyberturvallisuus on merkittävä menestystekijä kaikille julkisen hallinnon organisaatioille lähitulevaisuudessa. Yhdessä Red Riverin kanssa rakennamme kokonaisvaltaisempia IT-ratkaisuja, joiden ansiosta Yhdysvaltojen valtionhallinto voi kehittää digitaalisia palveluitaan, suojata informaatiota ja vähentää kyberriskejä koventuvien budjettipaineiden alla”, kertoo Stonesoftin operatiivinen johtaja Juha Kivikoski.

“Valtion virastot ja hallinnonalat tarvitsevat yhä parempia kyberturvallisuusratkaisuja ja samalla niiden on kyettävä pitämään kustannukset kurissa. Stonesoft on meille erinomainen yhteistyökumppani, jonka luotettavien ratkaisuiden ja teknologioiden avulla pystymme auttamaan valtionhallintoa entistä paremmin kyseisen tavoitteen saavuttamisessa. Kyberturvallisuushaaste on noussut esiin nopeasti ja myös valtionhallinnossa tarvitaan ”enemmän vähemmällä”, sanoo Red Riverin kumppaniliiketoiminnasta vastaava johtaja Dave Levin.

Red River tunnetaan kyvystä ylittää vaativien valtion virastojen odotukset. Se valittiin vastikään Yhdysvaltojen armeijan, ilmavoimien ja patentti- ja rekisteriviraston yhteistyökumppaniksi. Stonesoftin tietoturvatuotteiden avulla Red River vahvistaa erikoisosaamistaan ja johtajuuttaan nopeasti kasvavalla ja erikoistuneella kyberturvallisuusmarkkinalla.

“Valtion virastot tarvitsevat kokonaisvaltaisen ja edullisen teknologia-alustan, joka tarjoaa heille joustavampaa ja kustannustehokkaampaa kyberturvallisuutta, sekä pätevän IT-palveluntarjoajan, jolla on riittävä kokemus ja osaaminen alustan toteuttamiseen”, toteaa Stonesoftin myyntijohtaja Chris Townsend.

 

Lisätietoja:

Juha Kivikoski
Stonesoft Oyj

Puh.040-5180999
Sähköposti: juha.kivikoski(@)stonesoft.com

Red River

Red River on yhdysvaltalainen johtava IT-laitteistojen integraatio-, ylläpito- ja tukipalveluiden tarjoaja. Yhtiön teknologia-asiantuntijuus ja kokemus auttavat sen asiakkaita optimoimaan liiketoimintaprosessinsa ja maksimoimaan IT-investointiensa arvon. Red River on saavuttanut merkittävän maineen toimittamalla IT-tuotteita ja laitteistopohjaisia palveluita Yhdysvaltain valtionhallinnolle, terveydenhuollolle ja suuryrityksille. Lisätietoja: www.redriver.com.

 

 

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori New Yorkissa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs