Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Samsungin Ultra Touch -läppärissä on vähemmän kannettavaa

Samsung Electronics Nordic

Samsungin Ultra Touch -läppärissä on vähemmän kannettavaa

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2012 klo 10:04
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Kosketusnäytöllinen kannettava 

Näppäimistö vai kosketusnäyttö – Samsungin uudessa 5-sarjan Ultra Touch -kannettavassa on molemmat. Sitä voi käyttää juuri niin kuin itse haluaa.

Samsungin 5-sarjan Ultra Touch -kannettava perustuu uuteen Windows 8 -käyttöjärjestelmään. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että läppärin viihdeominaisuuksia voi ohjata kosketusnäytöltä ja tuottavaan työhön voi käyttää perinteistä näppäimistön ja kosketusalustan yhdistelmää. Koneessa on valovoimainen 13,3-tuumainen näyttö ja tyylikäs alumiinirunko.

Pikakäynnistys
Fast Start -toiminnon avulla kone käynnistyy valmiustilasta täyteen käyttövalmiuteen parissa sekunnissa, joten lopetettuja töitä voi jatkaa nopeasti ilman turhaa odottelua. Koneen akku kestää yhdellä latauskerralla peräti kahdeksan tuntia normaalikäytössä. 

Ei rasita silmiä
Ultra Touch -kannettava on varustettu 13,3 tuuman SuperBright LED -näytöllä, joka takaa peräti 40 prosenttiaparemman valovoiman tavanomaisiin kannettavien näyttöihin verrattuna. Erinomaisesta kuvanlaadusta ja tekstin luettavuudesta voi nauttia ulkona auringonpaisteessa tai iltahämärässä. Näyttötekniikan ansioista käyttäjä voi työskennellä kauemmin rasittamatta silmiä.

Osana suurempaa ekosysteemiä
Ultra Touch -kannettavan Windows 8 -käyttöjärjestelmä tekee koneesta yhteensopivan Samsungin uuden ATIV-konseptin kanssa, johon kuuluu älypuhelin, tablettitietokone ja kaksi kannettavaa tietokonetta. Samsungin uusi ATIV-konsepti merkitsee täydellistä ekosysteemiä, jolla on yhteinen käyttöliittymä ja sisältö laitteesta riippumatta. Kun yksi laite suljetaan ja toinen avataan, on käytettävissä sama sisältö. ATIVin avainsanoja ovat joustavuus ja liikkuvuus, joten laitteet toimivat yhtä hyvin työpaikalla kuin matkalla.

5-sarjan Ultra Touch -kannettava on varustettu Intelin Core i5-suorittimella ja Mobile Intel® 7 Series Express -alustalla (HM76). Siinä on 500 GB:n kiintolevy ja 300 kandelan valovoimalla varustettu 13,3 tuuman SuperBright-LED-näyttö. Mitat 315,1 x 218,9 x 16,9~17,9 mm ja paino 1,71kg/1,74kg (SSD/HDD). Laite on saatavilla heti, ja sen suositushinta on 1129 euroa.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co. Ltd, tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri maissa kuin mikään muu teknologiayhtiö. Samsungista on kasvanut johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluu mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet ja muistipiirit. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs