Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Kuntien digiloikan tekijöitä tarjolla – Gofore jatkaa KL-Kuntahankintojen puitesopimustoimittajana

Gofore Oy

Kuntien digiloikan tekijöitä tarjolla – Gofore jatkaa KL-Kuntahankintojen puitesopimustoimittajana

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: Gofore Oy

Gofore Oy on valittu KL-Kuntahankintojen puitejärjestelytoimittajaksi neljällä palvelualueella (A, B, C, E) vuosille 2015–2017. Optiona on sopimuksen jatkaminen vuoden 2019 loppuun asti.

Yhteishankintayhtiö KL-Kuntahankinnat Oy kilpailuttaa avoimella menettelyllä ja neuvottelee asiakkaittensa puolesta puitejärjestelyjä ja hankintasopimuksia sekä vastaa sopimushallinnasta. Yhtiö tuo volyymietua, laatua, hinta- ja prosessisäästöjä sekä monipuolista hankintaosaamista kaikkien asiakkaiden ulottuville riskittömästi. Kuntahankintojen asiakkaita ovat mm. suomalaiset kunnat ja kuntayhtymät, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt.

Gofore on mukana puitejärjestelyn neljällä ICT-asiantuntijapalvelualueella:

  • A Tietohallinnon ja Toimintaprosessien Kehittäminen
  • B Suunnittelu- ja määrittelypalvelut
  • C Ohjelmointi-, Integrointi- Ja Testauspalvelut
  • E Tietovarastointi ja tiedolla johtamisen asiantuntijapalvelut.


Sopimuskauden aikana monet kunnat ja muut puitesopimuksen käyttäjät tulevat käymään läpi merkittäviä rakenteellisia muutoksia ja pyrkivät tehostamaan toimintojaan digitalisaation keinoin. Tähän työhön Gofore tarjoaa avuksi asiantuntijoidensa monipuolisen osaamisen, jota täydennämme kattavalla alihankkijaverkostolla.

”Tiedämme, että tietojärjestelmäprojekteissa voi onnistua. Ja me tiedämme onnistumisen reseptit. Odotamme innolla päästä palvelemaan KL-Kuntahankinnat piiriin kuuluuvia asiakkaita seuraavan neljän vuoden aikana. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää”, sanoo Goforen liiketoimintajohtaja Mikael Nylund.

 

Lisätietoja

Mikael Nylund
Gofore Oy, www.gofore.com
Liiketoimintajohtaja, sähköisten palveluiden arkkitehtuuritoimisto
040 540 2280, mikael.nylund@gofore.com

Gofore Oy on tietoyhteiskunnan sähköisten palvelujen arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi - digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella lähes 120 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs