Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Kohta kaivetaan – valokuituverkon rakentamistyöt jatkuvat kevään kääntyessä kesään

Kohta kaivetaan – valokuituverkon rakentamistyöt jatkuvat kevään kääntyessä kesään

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 09:45
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Toimintavarmat valokuitukaapelit helpottavat elämää ja nostavat myös kiinteistön arvoa. Pohjoissatakuntalaisen on syytä olla tarkkana, sillä maahan kaivettava verkko laajenee, ja on nyt vain puhelinsoiton päässä.

Suotuisat sääolosuhteet mahdollistavat valokuitukaapeliverkon kaivuutöiden aikaisen jatkamisen Pohjois-Satakunnassa. Rakennettavien alueiden asukkaita on lähestytty postilla, jolla tiedotettiin kevään rakennustöiden aloittamisesta. Jo liittyneitä ja sitoutuneita kehotettiin vinkkaamaan aiheesta myös naapurille.

– Kun koneet ovat alueella, saa liittymän kotiin helposti, Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n toimitusjohtaja Torsti Ruokoski muistuttaa.

Toimiva yhteys kaikille

Kiinteä valokuituliittymä on nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivertainen ratkaisu tietoliikenneyhteydeksi. Valokuituyhteys riittää nykyisiin ja tuleviin nettipalveluihin useiksi vuosikymmeniksi.

– Valokuituverkon toiminta on jo kaapeloiduilla alueilla osoittautunut odotusten mukaiseksi. Käyttäjät ovat luonnollisesti olleet yhteyteen tyytyväisiä, Ruokoski toteaa.

Takana on jo kahden kauden rakennusvaihe ja vuoden vaihteeseen mennessä liittymien lukumäärän uskotaan kasvavan yli kolmeentuhanteen.

Rakennettavat alueet on nähtävillä osoitteessa www.pssv.fi > rakentaminen.

Lisätietoja:
Torsti Ruokoski
puh. 040 536 2600
torsti.ruokoski@pssv.fi
www.pssv.fi

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja Sastamala) omistama yhtiö. PSSV rakentaa valokuituverkon Pohjois-Satakuntaan. Pilottialueiden rakentaminen PSSV:n omistajakunnissa alkoi syksyllä 2013 ja tänä keväänä rakentamista jatketaan isompana kokonaisuutena.

Pohjois-Satakunnan valokuituverkko on avoin kaikille operaattoreille. Avoimen laajakaistaverkon myötä kuntalaisille on siis tarjolla usean eri operaattorin palveluja, mikä turvaa hintojen kilpailukykyisenä pysymisen. Asiakas voi valita itselle parhaan palveluntarjoajan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs