Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Fujitsu valitsi suomalaisen Miradoren tehostamaan Patja-palvelun etähallintaa

Fujitsu valitsi suomalaisen Miradoren tehostamaan Patja-palvelun etähallintaa

Julkaistu: 24.11.2010 klo 16:59
Julkaisija: Miradore

Lehdistötiedote
24.11.2010

Fujitsu valitsi suomalaisen Miradoren tehostamaan Patja-palvelun etähallintaa
- Patja-laitteet käyttöön entistä nopeammin

Fujitsu Services Oy on valinnut suomalaisen ohjelmistoyhtiö Miradoren hallintaratkaisun osaksi Patja-palveluaan. Miradoren avulla Fujitsu tehostaa asiakkaidensa työasemien hallintaa. Julkistus tehtiin Münchenissä Fujitsun Visit-tapahtumassa.

”Miradoren toiminnallisuudet mahdollistavat useiden it-ympäristöjen laiterekisteri- ja lisenssinhallinnan joustavasti ja kustannustehokkaasti. Etähallinnan avulla pystymme sekä tehostamaan palvelutuotantoamme että parantamaan palvelumme laatua”, sanoo Fujitsu Suomen toimitusjohtaja Yrjänä Ahto.

Miradoren pilvipalveluna toimiva etähallintaratkaisu kokoaa yhteen kaikki työasemahallinnan osa-alueet. Se liitetään osaksi Patja-palvelua, jonka piirissä on noin 150 000 työasemaa.

Laiterekisterin ja lisenssien hallinta-alustan vakiointi automatisoi prosesseja ja poistaa manuaalista työtä it-henkilöstöltä. Tämä tehostaa toimintaa ja laskee kustannuksia. Myös palvelun laatu paranee, kun esimerkiksi uuden tietokoneen käyttöönotto voidaan hoitaa etähallinnan avulla verkon kautta.

”Pahimmillaan laitteita ja lisenssejä hallitaan muusta it-kokonaisuudesta irrallisina ja erikseen ylläpidettävinä tietokantoina. Ratkaisumme tuo laiterekisterin osaksi operatiivista järjestelmää ja toteuttaa tietokantaan tehdyt muutokset automaattisesti. Nimenomaan Fujitsun kaltaisille palveluntarjoajille suunnattu ratkaisu skaalautuu suurillekin työasemamäärille ja mahdollistaa useiden erillisten ympäristöjen yhtenäisen hallinnan”, kertoo Miradoren toimitusjohtaja Kristian Järnefelt.

Miradoren laiterekisteri- ja lisenssinhallintapalveluiden käyttöönotto jatkaa yhteistyötä, joka alkoi Miradoren ja Fujitsun helmikuussa solmimasta, Pohjoismaiden markkinoita koskevasta kumppanuussopimuksesta.

”Yhteistyö edistyksellisen työasemahallintapalveluiden markkinajohtajan kanssa on meille tärkeä virstanpylväs. Tämä on loistava ponnahduslauta kansainvälistymissuunnitelmillemme”, Järnefelt jatkaa.

Lisätietoja:

Miradore Oy
Kristian Järnefelt, toimitusjohtaja
Puh. 0400 666 992
kristian.jarnefelt (at) miradore.com

Fujitsu Services Oy
Lasse Högström, johtaja
Puh. 045 7880 1627
lasse.hogstrom (at) fi.fujitsu.com    

Miradore on ohjelmistoyhtiö, jonka ratkaisut on suunniteltu it-palvelutarjoajille valmiiksi it-hallintaratkaisuiksi. Se mahdollistaa it-laitteiden ja -ohjelmistojen hallinnan helppokäyttöisellä ja modulaarisella käyttöliittymällä, joka skaalautuu organisaation koon ja tarpeiden mukaan. Miradoren hallintaratkaisu tukee it-laitteen koko elinkaarta, sisältäen hankinnan, asennuksen, ylläpidon sekä laitteiden korvaamisen ja poiston. Lisää tietoa: www.miradore.com  

Fujitsu on maailman kolmanneksi suurin it-palvelutoimittaja, joka työllistä 170 000 palvelu- ja järjestelmäosaajaa 70 maassa. Fujitsun ict-ratkaisut, tietojenkäsittely- ja viestintätuotteet sekä maailmanlaajuinen järjestelmä- ja palveluasiantuntijoiden joukko edustavat kehityksen kärkeä ja auttavat asiakkaita menestymään. Vuonna 1935 perustetun yhtiön pääkonttori on Tokiossa. Maaliskuussa 2010 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 35,4 miljardia euroa. Noin kaksi kolmasosaa liikevaihdosta tulee Japanista, ja vajaat 15 prosenttia Euroopasta.

Suomessa Fujitsu on maan johtava tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, joka työllistää 2 900 ihmistä. Yrityksen tavoitteena on helpottaa yritysten ja yhteisöjen toimintaa edistyksellisten ict-toimintamallien ja teknologioiden avulla. Fujitsun Patja- ja Sohva-palvelut huolehtivat asiakkaiden tieto- ja viestintätekniikasta sekä sovellusten tukipalveluista, toiminnasta ja kehittämisestä. Teknologiatuotteiden valikoima kattaa tietokoneiden koko kirjon kannettavista päätelaitteista aina konesaliratkaisuihin saakka.

Lisää tietoa: www.fujitsu.com, www.fujitsu.com/fi, www.net-lehti.com  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs