Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Buffalon matkareititin auttaa reissussa

Buffalo Technology

Buffalon matkareititin auttaa reissussa

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2013 klo 10:45
Julkaisija: Buffalo Technology

 Buffalon matkareititin auttaa reissussa 

Buffalo Technologyn AirStation Wireless N300 matkareititin luo langattoman verkon helposti ja nopeasti.

 

12. heinäkuuta 2013: Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology julkistaa uuden AirStation Wireless N300 matkareitittimen, joka luo langattoman verkon mistä tahansa piuhaa pitkin kulkevasta verkkoyhteydestä.

Jopa 300 Mbps nopeudella toimiva langaton lähiverkko on täydellinen kumppani älypuhelimille ja tableteille, joihin ei verkkopiuhaa voi liittää. Se antaa myös vapauden työskennellä vaikka hotellihuoneen sängyllä, jonne verkkopiuha ei riitä.

Matkareitittimen mukana tulee verkkopiuha, sekä kiinteä USB-kaapeli, jonka kautta laite saa virtansa. Enää ei tarvitse murehtia kotiin jääneistä kaapeleista.

WMR-300: Suositushinta 29 euroa.

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

 

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,

Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja:

www.buffalotech.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs