Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Buffalo esittelee supernopean Thunderbolt-kiintolevyn

Buffalo Technology

Buffalo esittelee supernopean Thunderbolt-kiintolevyn

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2013 klo 13:30
Julkaisija: Buffalo Technology

Buffalo esittelee supernopean Thunderbolt-kiintolevyn

 DriveStation Mini Thunderbolt SSD edition on kaksi kertaa tavallista Thunderbolt-SSD-kovalevyä ja neljä kertaa USB 3.0 -kovalevyä nopeampi.

 

10. joulukuuta 2013 – Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee yhden maailman nopeimmista kannettavista tallennuslaitteista. DriveStation Mini Thunderbolt SSD edition (SSD-WAT) sisältää kaksi SSD-levyä ja kaksi Thunderbolt liitäntää.

 

Kokoonpanon ansiosta laitteen siirtonopeudet ovat yli kaksi kertaa tavallista Thunderbolt-SSD-asemaa nopeammat. USB 3.0:n nopeuksiin verrattuna siirtonopeudet ovat nelinkertaisia. Lukunopeudet ovat yli 760MB/s ja kirjoitusnopeudet yli 615MB/s. Käyttäjät voivat siis siirtää 800MB tiedostoja 1,3 sekunnissa.

 

DriveStation Mini Thunderbolt SSD on valmiiksi alustettu Mac OS X käyttöä varten ja laitteita voi linkittää jopa kuusi peräkkäin daisy chain -tekniikalla.

 

- DriveStation Mini Thunderbolt SSD tarjoaa nopeuksia, jotka lyö jopa tavalliset Thunderbolt SSD -laitteet laudalta. Tällä lanseerauksella teemme mukana kulkevilla laitteilla tallentamisesta entistä nopeampaa. Laite on täydellinen luovan alan ammattilaiselle, jotka tarvitsevat mukana kulkevaa tehoa. Laite mahdollistaa suurten datamäärien siirtelyn sekunneissa, sanoo Buffalo Technologyn Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

 

Tuotteella on kolmen vuoden takuu.

 

Saatavuus:

DriveStation Mini Thunderbolt SSD on saatavilla Buffalon jälleenmyyjiltä, esimerkiksi Verkkokauppa.comista.

Suositushinta:

€699(512GB)

€999(1TB)

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo,

+358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs