Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerilta uusia TravelMate-bisneskannettavia

Acer

Acerilta uusia TravelMate-bisneskannettavia

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 07:45
Julkaisija: Acer

Acer on uudistanut yrityskäyttöön suunniteltujen TravelMate-kannettavien valikoimaansa. Uusia tulokkaita ovat yritysten ylimmälle johdolle suunnattu Acer X313 sekä Ultrabook-muotoon päivitetyt TravelMate P6-mallisto sekä businesskäyttäjien peruskannettavat TravelMate P4- ja P2-mallistot.

TravelMate X313 – Suunniteltu koskettavaksi
Acer X313 sopii niin toimisto- kuin matkakäyttöön. Käyttäjä voi mieltymystensä mukaan käyttää joko näppäimistöä tai kosketusnäyttöä, ja 11,6-tuumainen näyttö muuntuu nopeasti työskentelytilasta esitystilaan. X313-koneisiin on lisäksi saatavilla telakka, johon on mahdollista liittää esimerkiksi erillinen näyttö ja muita lisälaitteita. Telakan kanssa Acer X313 vastaa täysiveristä pöytäkonetta.

Acer X313 sisältää markkinoiden uusinta tekniikkaa: sen akku kestää jopa kahdeksan tuntia, siinä on kolmannen sukupolven Intel Core i5 ULV -prosessori, Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmä sekä Acerin nopeat Instant On- ja Instant Connected -toiminnot. Laitteeseen on asennettu liuta Acerin omia Touch Tools -ohjelmistoja.

MemoryBinderilla voi piirtää kuvien päälle, ScreenGrasp-ohjelmalla kuvakaappausten teko onnistuu Acer Pen -ohjauskynällä ja Scrapboardille käyttäjä voi kerätä kuvia ja ideoita. Lisäksi AccuFinger auttaa pienten objektien valinnassa, jos näyttöä käytetään pelkillä sormilla kynän sijaan.

Acer X313:n kuori on harjattua alumiinia ja sen näyttöä suojaa naarmuttumiselta Acer Topaz -lasipinta. Suunnitteluvaiheessa Acer on varmistanut, että laite kestää ensiluokkaisesti mm. lämpötilanmuutoksia, tärähdyksiä, pudotuksia ja painetta.

Tietoturvaakaan ei ole unohdettu. Acer X313:ssa on markkinoiden parhaat tietoturvaratkaisut, kuten kasvojen tunnistus ja Intel Anti-Theft Technology, jotka varmistavat, etteivät tiedot joudu vääriin käsiin.

TravelMate P6 – Täydellinen bisneskumppani
Acer TravelMate P6 -sarjan kannettavissa on Intel vPro -prosessorit, vahva tietoturva, etähallintamahdollisuudet, täydet liitäntämahdollisuudet ja pitkäkestoiset akut. Kestävä muotoilu varmistaa laitteiden käyttövarmuuden kaikkeen yrityskäyttöön.

TravelMate P4 – Luotettava kumppani pk-yrityksille
Acer TravelMate P4 -sarja on oiva valinta pk-yrityksille, joissa käyttäjät haluavat suorituskykyisen ja turvallisen koneen, jonka akku kestää raskaankin kuormituksen. TravelMate P4-sarjan laitteisiin on saatavissa 15,6-tuumainen näyttö (TravelMate P455:ssä) Full HD –resoluutiolla sekä uusimmat Intel HD -grafiikkapiirit, joiden ansiosta yhteen kannettavaan tietokoneeseen on mahdollista liittää jopa kolme ulkoista näyttöä.

TravelMate P2 – Tehoa ja luotettavuutta ekologisesti
TravelMate P2-sarjan kannettavat on suunniteltu pk-yrityksille ja kotitoimistoille. Laitteet ovat saatavilla kahdessa koossa: joko 15,6 tuuman näytöllä (TravelMate P255) tai 14 tuuman näytöllä (TravelMate P245).

Arvioidut hinnat ja saatavuus

TravelMate X313: 1 399 euroa.
TravelMate P645: 1 699 euroa.
TravelMate P455: 999 euroa.
TravelMate P255-sarja: 699 euroa.

Kaikki mallit ovat saatavilla marraskuun aikana.

Kuvia
http://bit.ly/TravelMate2013uutuudet

Lisätietoja
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs