Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerilta uusia pöytäkoneita: Aspire XC- ja Aspire TC-mallistot

Acer

Acerilta uusia pöytäkoneita: Aspire XC- ja Aspire TC-mallistot

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2013 klo 14:04
Julkaisija: Acer

Maailman johtaviin PC- ja mobiililaitevalmistajiin lukeutuva Acer on julkaissut kaksi uutta pöytäkonemallistoa. Designiltaan modernin ohuet Aspire XC- ja TC-sarjan PC:t ovat saatavilla useassa erilaisessa kokoonpanossa, joten valikoimasta löytyy juuri oikea laite jokaiseen käyttötarkoitukseen niin kotiin kuin työpaikallekin.

Acer Aspire XC-sarjan koneet säästävät tilaa työpöydällä, sillä ne on suunniteltu äärimmäisen kompaktin kokoisiksi. Aspire TC-sarjan laitteiden mikrotorni-tyyppinen koteloratkaisu puolestaan mahdollistaa monipuoliset laajennukset. Kummankin mallisarjan laitteissa yhdistellään säväyttävällä tavalla erilaisia pintamateriaaleja: harjattua metallia, säihkyvää kromia ja kiiltävää mustaa. Upean ulkonäön ohella uusissa Acer-pöytäkoneissa on panostettu etenkin helppokäyttöisyyteen: HDMI-, USB- ja muut liitännät on ryhmitelty näppärästi laitteiden etupaneeliin.

Aspire XC- ja TC-koneiden tehosta vastaavat uusimman sukupolven AMD-prosessorit ja tehokkaat grafiikkapiirit, joiden ansiosta HD-tasoisen sisällön pyörittäminen sujuu viiveettä. HDMI 1.4-portin ansiosta uusiin Acer Aspire-pöytäkoneisiin on helppo yhdistää myös 3D-ominaisuuksia tukevia näyttöjä. Sekä XC- että TC-sarjan koneisiin on saatavilla jopa 16 Gt keskusmuistia, joten ohjelmien moniajo, tulostus ja verkkotyöskentely on takuuvarmasti nopeaa. Multi-in-one -muistikortinlukija ja USB 3.0-liitännät tekevät tiedostojen siirrosta vaivatonta.

Acer Always Connect -teknologia yhdistää Aspire XC- ja TC-pöytäkoneet internetiin jopa 2,5 sekunnissa – neljä kertaa tavanomaista nopeammin.


Saatavuus ja hinnat:
• Acer Aspire XC-sarja: elokuu, alk. 399 euroa
• Acer Aspire TC-sarja: elokuu, alk. 499 euroa

Kuvia:
Acer Aspire XC: http://bit.ly/AspireXCkuvat
Acer Aspire TC: http://bit.ly/AspireTCkuvat

 

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager, Acer
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle:
acer@kaikuhelsinki.fi

 


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs