Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » SAMK sai EAKR-rahoitusta Kiina-yhteistyöhön ja hyvinvointiteknologiaan

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK sai EAKR-rahoitusta Kiina-yhteistyöhön ja hyvinvointiteknologiaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 10:18
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Maakuntahallitus myönsi EAKR-rahoitusta Satakunnan ammattikorkeakoulun kahdelle hankkeelle:

STEP-C SATAKUNTALAISEN INNOVAATIOTOIMINNAN KESKITTYMÄ –hanke synnyttää Changzhoun alueelle ja laajentuen Shanghai-Nanjing kasvukäytävälle (Yangtze River Delta Economic Zone) suomalaisten korkeakoulujen tutkimusosaamisen tukemana satakuntalainen innovaatiotoiminnan keskittymän. Satakunta profiloituu Kiina-yhteistyön osaajaksi.

Hankkeelle myönnettiin 288 572 €.

Satakunnan koulutuskuntayhtymän ja Satakunnan ammattikorkeakoulun MULTIFUNCTIONAL ENVIRONMENT FOR WELL-BEING ENCHANGING TECHNOLOGY - MEWET -hankkeessa kehitetään uusimman hyvinvointiteknologian testaus-, kehitys- ja oppimisympäristöä (TKI-O), joka palvelee monipuolisesti sekä toisen asteen ammatillisen koulutuksen uusien oppisisältöjen kehitysalustana että korkeakoulutuksen ja siihen keskeisesti liittyvän tutkimustoiminnan testaus- ja kehitysympäristönä.

Hankkeelle myönnettiin 174 840 €.

 

Lisätietoja

vararehtori (TKI) Cimmo Nurmi
cimmo.nurmi@samk.fi
044 710 3371

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs