Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Oulun yliopisto tiedottaa: FT Matti Sarén tutkimuksesta ja innovaatioista vastaavaksi johtajaksi

Oulun yliopisto

Oulun yliopisto tiedottaa: FT Matti Sarén tutkimuksesta ja innovaatioista vastaavaksi johtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 15:05
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Tiedote 6.2.2015

FT Matti Sarén tutkimuksesta ja innovaatioista vastaavaksi johtajaksi

Oulun yliopiston tutkimuksesta ja innovaatioista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty filosofian tohtori Matti Sarén Kajaanista. Matti Sarén vastaa monitieteisen tutkimuksen edistämisestä, suurten tutkimushankkeiden suunnittelusta sekä yhteistyöstä elinkeinoelämän ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työsuhteensa alussa Sarén toimii luonnontieteellisen tiedekunnan määräaikaisena muutosjohtajana 9.3.2015 lukien tiedekunnan dekaanin Jouni Pursiaisen luopuessa tehtävästään. Muutosjohtajan keskeisenä tehtävänä on toteuttaa luonnontieteellisen tiedekunnan organisaatiomuutos tutkimusryhmäperustaiseksi tiedekunnaksi. Tiedekunnalle haetaan uusi dekaani muutosvaiheen jälkeen.

Matti Sarén siirtyy Oulun yliopistoon Metso Automation Oy:n teknologiajohtajan tehtävästä. Hän on valmistunut filosofian tohtoriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006, jolloin hän aloitti myös Metso Automationin palveluksessa. Aiemmin Matti Sarén on toiminut mm. Oulun yliopistossa vuosina 2004–2006.

 

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Hans Söderlund puh. 050 552 7242
Rehtori Jouko Niinimäki, puh. 040 540 1060
FT Matti Sarén, puh. 045 601 4566

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs