Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Opi käsittelemään ja johtamaan työpaikalla esiintyviä tunteita!

Emergy Oy

Opi käsittelemään ja johtamaan työpaikalla esiintyviä tunteita!

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Emergy Oy

 

Tunnetaidoilla energiaa, tuloksia ja kestävää menestystä.

Tunteet ovat juuri nyt tärkeä puheenaihe itsensä tai organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneille. Kyseessä on työelämän kehittämisen uusi aalto. Aihe koskettaa kaikkia, jotka haluavat ymmärtää paremmin, miten tunteet vaikuttavat ihmisten ja organisaatioiden tuloksentekokykyyn.

Tunteet vaikuttavat suoraan ihmisen energiatasoon, motivaatioon, oppimiskykyyn ja yhteistyövalmiuksiin. Tämä keskeinen menestystekijä jätetään usein huomioimatta ihmisten ja yritysten johtamisessa, kehittämisessä ja muutoksissa. Tunteiden merkitys ihmisten sitoutumiseen ja suorituskykyyn on suuri hyödyntämätön voimavara yrityksille.

 

Emotional energy at work -valmennus

Emotional Energy at Work –valmennuksessa opit perusasiat tunteiden vaikutuksista ja saat konkreettisia työkaluja, miten lähestyä omia ja muiden tunteita erilaisissa tilanteissa. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät, miksi tunteilla on niin suuri merkitys työssä ja miten tunteita voi lähestyä, käsitellä ja johtaa tuloksellisesti.

 

Valmennus koostuu kuudesta osiosta:

1. Tunnetietoisuuden lisääminen
2. Tunteiden taustalla vaikuttavat voimat
3. Positiivisten tunteiden herättely
4. Negatiivisten tunteiden käsittely
5. Työelämän tunnetaitojen työkalupakki
6. Työskentelyilmapiirin systemaattinen johtaminen

Tämä valmennus sopii mainiosti kaikille ihmisten, tiimien ja organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneille, yritysten keskijohdolle, esimiehille, HR:lle ja viestinnälle sekä valmentajille ja konsulteille.

Varmista paikkasi ajoissa. Paikkoja on rajoitettu määrä. Early bird hinta 15.9.2016 mennessä ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset viimeistään 15.11.2016 mennessä.  

 

Mitä muut ovat sanoneet?

”Valmennus avasi luukun, jonka tiesin olevan olemassa, mutta en ymmärtänyt, mikä voima sen takaa löytyy. Olen käyttänyt tunnetaitoihin liittyviä oppeja sekä töissä että vapaalla, ja läsnäoloni eri tilanteissa on selvästi vahvistunut. Valmennuksessa moni asia loksahti paikalleen. Esimerkiksi tunteiden voima ja niiden vaikutus tiimien suorituskykyyn on asia, joka jokaisen johtajan tulisi sisäistää.” Heikki Kankaanpää, yrittäjä, kouluttaja, konsultti

”Emergyn Emotional Energy at Work -valmennus antoi hyviä työkaluja toteuttaa esimiestyössä ”ihmisenä olemisen lihaksen” ja tunnejohtamisen kehittämistä. Jatkossa valmennamme entistä suunnitelmallisemmin esimiehiä ja työyhteisöjä ymmärtämään omia luontaisia toimintatapojaan, tunnistamaan omia ja muiden tunteita sekä säätelemään niitä tilanteeseen sopivalla tavalla.” Merja Adenius-Jokivuori, Henkilöstön kehittämispäällikkö, Jyväskylän kaupunki Henkilöstöpalvelut

 

Lisätietoja

Tarkempi kuvaus valmennuksesta, aikataulusta sekä ilmoittautumisesta: https://jarkkorantanen.leadpages.co/emotional-energy-at-work-2016/

Jos linkki ei avaudu, niin kopioi se suoraan selaimeen.

info(at)emergywork.com

Valmentaja Jarkko Rantanen, p. 050 528 4808
Valmentaja Katja Vuorialho, p. 040 589 6894
Koordinaattori Liisa Yrjölä, p. 045 1024 668

www.emergywork.com/

https://www.facebook.com/Emergywork/

 

Emergy on vuonna 2016 perustettu organisaatioiden tunneilmaston kehittämiseen ja työelämän tunnetaitojen valmentamiseen erikoistunut yritys. Emergy jatkaa Jarkko Rantasen Tunneakatemian työtä nyt laajemmalla osaajajoukolla ja valmennusten lisäksi tarjoamme konsultointia organisaatioiden tunneilmaston kehittämiseksi. Esimiesvalmennukset ja coaching ovat vahvaa osaamisaluettamme.

www.emergywork.com/

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs