Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Linus Torvalds vierailee Heurekassa

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Linus Torvalds vierailee Heurekassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2012 klo 14:00
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Linus Torvalds esiintyy Millennium Youth Forum -tapahtumassa tiedekeskus Heurekassa maanantaina 22.10. kello 16. Heurekan Facebook-sivuilla www.facebook.com/heurekafi voi osallistua arvontaan ja voittaa lipun luennolle. Tapahtuma on englanninkielinen, ja sitä voi seurata myös suorana lähetyksenä osoitteessa irc.fi/hubi.

Millennium Youth Forumiin on tulossa matematiikasta, luonnontieteistä ja teknologiasta kiinnostuneita koululaisia eri puolilta Suomea. Päivän aikana he tutustuvat Heurekan näyttelyihin ja osallistuvat työpajoihin, joissa esitellään Millennium-teknologiapalkinnon voittajien aloihin liittyviä innovaatioita.

Millennium Youth Forumin järjestämisestä vastaavat Tekniikan Akatemia, tiedekeskus Heureka, Kerhokeskus, Tekniikan Akateemiset TEK ja Verke.

 

Lisätiedot:

Tapahtumatuottaja Siina Vasama
siina.vasama@heureka.fi, puh. 040 901 5260

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs