Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tehostaa lääkintälaitteiden kunnossapidon prosesseja Soforin järjestelmällä

Sofor Oy

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tehostaa lääkintälaitteiden kunnossapidon prosesseja Soforin järjestelmällä

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 08:30
Julkaisija: Sofor Oy

Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja Sofor Oy ovat solmineet sopimuksen TAVA® Maintenance, käyttöomaisuuden hallinta- ja kunnossapito-ohjelmiston, toimituksesta. Käyttöönotto on suunniteltu tapahtuvan vuoden 2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on käyttänyt vuodesta 2012 Soforin Mequsoft-ohjelmistoa, joka nyt päivitetään teknisesti ja käytettävyydeltään uuteen.  Sairaanhoitopiirin lääkintätekniikan huoltohenkilökunta hoitaa ohjelmistolla noin 4 000 lääkintä- ja hoitolaitteen hallintaa ja kunnossapitoa. Ohjelmistossa on kaikki laitteiden sekä niiden huoltohistorian tiedot.

”Meitä sitoo laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista, joka edellyttää seurantajärjestelmää – laiterekisteriä - sairaalan laitteille. Halusimme saada laitteista kustannustietoa koko elinkaaren ajalta (laitteen hinta, päivitykset, huollot). Saamme järjestelmän avulla huollot toimimaan systemaattisesti ja suunnitellusti sekä voimme ennakoida toimintaa, näemme esimerkiksi, miten takuut ovat päättymässä. Lisäksi pystymme raportoimaan tekemämme työn tehokkaasti”, kertoo huoltopäällikkö Irma Heinonen.

”Uudella ohjelmistolla haemme notkeutta, ketteryyttä ja läpinäkyvyyttä. Voimme laajentaa käyttöä myös laitteita omistaville ja käyttäville hoito- ja tutkimusyksiköille. Näin myös he saavat ajantasaista tietoa laitteistaan. Tämän lisäksi aiomme käyttää jatkossa ohjelmistoa mobiileilla päätelaitteilla sekä tableteilla. Näin pienten huoltojen, myös käytönopastusten raportointi on helpompaa. Uudella ratkaisulla saamme vielä tehokkaammin kustannustietoa laitteista. Nopeammalla reagoinnilla saamme kustannussäästöjä”, jatkaa Heinonen syitä ohjelman uudistuneen version hankinnalle.

TAVA® Maintenance on helppokäyttöinen ratkaisu käyttöomaisuuden hallintaan ja kunnossapitoon. Ratkaisun avulla organisaatio saa kokonaisnäkemyksen lääkintälaitteiden, kiinteistöjen laitteiden, kaluston, irtaimiston, huollon prosessien ja kustannusten hallintaan. Soforin käyttöomaisuuden ohjelmistoa on käyttänyt 12 sairaanhoitopiiriä jo vuodesta 1998. http://www.sofor.fi/web/-kunnossapito-fi

Lisätietoja:
Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Irma Heinonen, Huoltopäällikkö, puh. 050 336 6707, irma.heinonen@khshp.fi

Sofor Oy
Jukka Suur-Inkeroinen, Myyntipäällikkö, puh 050 384 3324, e-mail: jukka.suur-inkeroinen@sofor.fi

Liitetiedostot

Soforon älykkäästi erilainen IT-palveluyritys. Tuotamme ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa ja päätöksentekoa. Palveluiden tuottamisessa olemme erikoistuneet mobiilin työympäristön ratkaisuihin, toimintatapojen digitalisointiin ja IT-infrastruktuurin toimivuuteen. 60 IT-ammattilaistamme työskentelevät Kauhavalla, Helsingissä, Tampereella ja Vaasassa. Lisätietoahttp://www.sofor.fi

 

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymään kuuluu 11 jäsenkuntaa, joiden asukasmäärä on noin 176 000. Kuntayhtymän palveluksessa on noin 2 000 henkilöä.

 

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs