Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Avaa ovesi opiskelijalle! Suur-Jyväskylän alueen kuluttajatutkimus starttaa tänään

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Avaa ovesi opiskelijalle! Suur-Jyväskylän alueen kuluttajatutkimus starttaa tänään

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2013 klo 17:40
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

140 tradenomiopiskelijaa kiertää yli 700 kotitaloudessa

JAMKin tradenomiopiskelijat starttasivat 19.3. kenttätutkimuksensa Suur-Jyväskylän alueella. Opiskelijat tekevät mittavaa omnibus-tutkimusta tutkien kuluttajien kokemuksia alueella toimivan noin 30 yrityksen palveluista. Mukana on yrityksiä hyvinvointi- ja palvelualalta, kuten esimerkiksi apteekit, optikot ja kuntosaliyrittäjät.

Tutkimuksen otos on n. 760  alueellisesti ja satunnaisesti valikoitunutta kotitaloutta, joihin opiskelijat jakavat viikkojen 12 ja 13 aikana tutkimuslomakkeet. Tutkimusta toteuttamassa on noin 140 tradenomiopiskelijaa.

"Toivomme, että opiskelijoiden jättämään tutkimuslomakkeeseen vastataan, sillä vastaamalla jokainen voi osallistua alueemme palvelujen kehittämiseen," lehtorit Kiviranta ja Välimäki kehottavat.

Tutkimustulokset raportoidaan huhtikuun lopussa.

"Ensi vuodelle etsimme parhaillaan tutkimukseen mukaan otettavia yrityksiä ja toimialoja”, Välimäki toteaa. "Tutkimuksellisesti meillä on volyymia toteuttaa kattavia markkinatutkimuksia paitsi laajoina kuluttaja- ja aluetutkimuksina, kohdennettuina erillistutkimuksina myös kansainvälisesti adhoc-tyyppisenä partnerikorkeakoulujemme ja vaihto-opiskelijoidemme voimin",  Kiviranta lisää.

Lisätietoja
lehtori Hanna-Maija Kiviranta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, puh. 0405848938, hanna-maija.kiviranta@jamk.fi
lehtori Nina Välimäki, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, puh. 0400650781, nina.valimaki@jamk.fi

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs