Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Uusi hätätilannekortti saatavilla ActiveMEDI ICE -palvelun kautta

Solarch Oy

Uusi hätätilannekortti saatavilla ActiveMEDI ICE -palvelun kautta

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2014 klo 10:55
Julkaisija: Solarch Oy

Tänään julkaistu palvelu tarjoaa mahdollisuuden hankkia uusi hätätilannekortti, sekä hätätilannetarroja. ActiveMEDI ICE hyödyntää uutta teknologiaa, jonka avulla verkkopalveluun tallennetut terveystiedot ovat hätätilanteessa välittömästi ensihoitohenkilökunnan saatavilla. Palvelu kannustaa ihmisiä varautumaan odottamattomiin tilanteisiin.

Suomalaisen Solarch Oy:n kehittämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa elintärkeiden terveystietojen saatavuuden korteissa ja tarroissa olevan QR-koodin tai NFC-tagin avulla. Palvelu nopeuttaa ensihoitohenkikökunnan ja muiden ammattilaisten toimintaa hätätilanteissa, sekä tarjoaa ihmisille mahdollisuuden elää aktiivista arkea huolettomammin.

– Kehitystyön lähtökohdat ovat olleet hyvin yhteisöllisiä ja käytännönläheisiä, sillä huoli sairastuneiden omaisten tilanteesta ja halu lisätä heidän turvallisuuttaan on ydintiimimme jäsenten arkea, Solarch Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Alireza Hasanpour sanoo.

– Hätätilannekortti lisää turvallisuutta myös esimerkiksi ulkomailla matkustettaessa ja työskennellessä. Kuka tahansa voi joutua odottamattomaan hätätilanteeseen, jolloin terveystietojen lisäksi myös lähiomaisen yhteystiedot on hyvä olla saatavilla, Milla Saari Solarch Oy:stä jatkaa.

ICE -tuotteiden käyttö edellyttää henkilökohtaisen terveystilin luomista ActiveMEDI -verkkopalvelussa. Etenkin perheille luotu palvelu mahdollistaa omatoimisen terveystietojen hallinnan turvallisessa verkkoympäristössä. Ratkaisu ei ole vain väline tietojen ylläpitoon, vaan antaa perheille eväät myös edistää aktiivisesti omaa hyvinvointiaan.

Ytimessä vankka terveysalan asiantuntemus

Tiivis vuorovaikutus eri kansanterveys- ja potilasjärjestöjen kanssa on ollut ActiveMEDI -palvelua kehitettäessä keskeisessä roolissa. Palvelu on testattu ja otettu ensimmäisenä käyttöön yhteistyössä Muistiliitto ry:n kanssa.  

Ajantasaista ja kattavaa tietoa sairauksista ja niiden hoidosta tuovat osaltaan myös Solarch Oy:n neuvottelukuntaan kuuluvat lääketieteelliset asiantuntijat. ICE -tuotteita kehitetään ja testataan jatkuvasti yhteistyössä ensihoidon ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

– Linkki ActiveMEDI -verkkopalveluun on uusi tapa, jolla ambulanssi- ja muu terveydenhuollon henkilökunta saa nopeasti tärkeää tietoa potilaan terveydentilasta, mikä ei aiemmin ole ollut mahdollista sairaalan ulkopuolella esimerkiksi onnettomuuspaikalla, kertoo ylilääkäri Tom Silfast, HYKS erva ensihoitopalvelut.

Palvelun käyttäjien yksityisyys on Solarchille ensiarvoisen tärkeä asia. Henkilökohtaiset tiedot salataan varmistetuilla palvelimilla ja SSL-suojatuilla yhteyksillä. Tiheä varmuuskopiointi takaa, ettei tietoja pääse katoamaan.

ActiveMEDI -palvelu toimii ensi vaiheessa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Lisätietoja:

Solarch Oy

www.solarch.fi | www.activeMEDI.fi

Toimitusjohtaja Alireza Hasanpour (englanniksi)

puh. 050 4860 865, alireza.hasanpour(at)solarch.fi

Asiakastuki ja markkinointi Milla Saari (suomeksi)

puh. 050 4622490, milla.saari(at)solarch.fi

Solarch Oy on vuonna 2012 rekisteröity espoolainen startup-yritys, jonka toiminta-ajatuksena on kannustaa ihmisiä aktiivisuuteen ja aloitteellisuuteen omaa terveyttään ja hyvinvointiaan koskevissa ratkaisuissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs