Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Tuula Mustonen jatkaa FYSI ry:n puheenjohtajana

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

Tuula Mustonen jatkaa FYSI ry:n puheenjohtajana

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2013 klo 09:33
Julkaisija: Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n syyskokous on valinnut Tuula Mustosen jatkamaan järjestön puheenjohtajana. Hän toimii fysioterapiayrittäjänä Fysiokuusamo Oy:ssä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Auvinen Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy:stä.

FYSI ry:n syyskokous pidettiin Espoossa 26.11.2013. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Susanna Antikainen (Fysio Center Jyväskylä Oy, Jyväskylä) ja Helena Mantere (Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu BALANSSI, Kauhava). Hallituksessa jatkavat Kirsti Jännes Tampereelta, Raija Knuuttila Oulusta, Kari Pitkänen Turusta ja Timo Pänkäläinen Jyväskylästä. Varajäsenenä toiminut Heikki Hämäläinen Turusta valittiin varsinaiseksi jäseneksi.

Fysioterapia- ja kuntoutusalan yritysten toimintaympäristö on muutoksessa. – Kannamme huolta jäsenistämme eli yksityisistä palveluntuottajista kunnissa, eri puolilla maata. Edunvalvontamme tärkein tehtävä on vaikuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistukseen ja sitä koskeviin lakiuudistuksiin siten, että yksityisen sektorin toimintamahdollisuudet julkisen sektorin yhteistyökumppanina vahvistuvat. Siitä hyötyvät niin fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja tarvitsevat kansalaiset kuin koko palvelutuotanto, puheenjohtaja Tuula Mustonen painottaa.

- Erityisen tärkeänä näemme terveydenhuollon rahoitusuudistuksen. Sairausvakuutuskorvausta puolustamme kustannustehokkaana tapana kannustaa ihmisiä omasta työ- ja toimintakyvystään huolehtimiseen. Palvelusetelimallin käyttöönotto mahdollistaisi kansalaisen valinnanvapautta, jos myös samanaikaisesti huolehditaan yksityisten palveluntuottajien tasavertaisesta kohtelusta kuntamarkkinoilla.

Fysioterapia- ja kuntoutusala on työvoimavaltaisena merkittävä työllistäjä ja veronmaksaja Suomessa. FYSI ry:n jäsenyritysten (680 yritystä) liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa. Jäsenyritykset työllistävät yli 2000 henkilöä, jotka maksavat tuloistaan veroja yhteiskunnalle 25 miljoonaa euroa. Tämän lisäksi tulevat vielä yritysten maksamat verot.

- Toimintavuoden 2014 yhtenä painopistealueena on edistää yritystoiminnasta mm. ikääntymisen vuoksi luopuvien ja nuoren, yrittäjyydestä kiinnostuneen polven kohtaamista. Teemme järjestönä hartiavoimin työtä, jotta terveellä pohjalla toimivat, kannattavat ja hyvää kasvupotentiaalia omaavat yritykset löytäisivät jatkajia nuoresta polvesta.

Kolmantena painopistealueena on nostaa toimialan tunnettuutta Suomessa. - Tavoitteena on saada niin lääkärit kuin kansalaisetkin paremmin tietoisiksi fysioterapian ja kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja jäsenistömme korkeasta ammattitaidosta. Tietoisuuden lisääminen edesauttaa lääkäreitä ohjaamaan asiakkaitaan fysioterapiaan ja kansalaisia hakemaan fysioterapiapalveluja myös ilman lääkärin lähetettä, Tuula Mustonen sanoo.

Lisätietoja:        

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

Toiminnanjohtaja Leila Salonen, leila.salonen@fysi.fi, puh. 040 749 8706

Puheenjohtaja Tuula Mustonen, tuula.mustonen@fysiokuusamo.fi, puh. 0400 200 403

Liitetiedostot

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs