Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 10:47
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä.

Oma Terveys on verkkopalvelu, jonka kautta Terveystalon asiakkaat voivat tarkastella itseään koskevaa terveystietoa.

– Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Asiakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita saamaan parempaa ja läpinäkyvämpää tietoa terveydestään, joten palvelulle on olemassa selvä kysyntä, Terveystalon kaupallinen johtaja Tuomas Kahri kertoo.

Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelun tietoturvallisuus oli kehitystyön tärkeimpiä lähtökohtia.

– Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, Kahri vahvistaa.

Palveluvalikoima laajenee tulevaisuudessa

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.

– Palvelu antaa asiakkaalle näkyvyyden omiin tietoihinsa ja mahdollistaa siten paremman kommunikaation lääkärin ja potilaan välillä, Kahri lisää.

Palvelun kehitystyö jatkuu ja palveluvalikoima laajenee vielä kuluvan vuoden aikana. Tulevaisuudessa Oma Terveys -palveluun kootaan kaikki asiakkaan Terveystalossa asioinnista kertynyt tieto.

Sähköisille ratkaisuille suuri tilaus suomalaisessa terveydenhuollossa

Terveystalon Oma Terveys -palvelu on yksi esimerkki kustannustehokkuutta lisäävistä sähköisistä ratkaisuista, joiden kehittämiselle on suomalaisessa terveydenhuollossa suuri tarve.

Terveydenhuollossa sähköisiä palveluja on kehitetty muihin palvelutoimialoihin verrattuna hitaammin, ja kehitystyön edelläkävijöitä ovat olleet yksityiset terveyspalvelujen tarjoajat.

– Haluamme olla sähköisessä asioinnissa edelläkävijä, ja siksi olemme tehneet merkittäviä investointeja eri järjestelmien kehittämiseen. Terveystalossa on jo kehitetty muun muassa valtakunnallinen potilastietojärjestelmä, sähköiset ajanvarausjärjestelmät niin verkon kuin mobiililaitteiden kautta, useita Extranet -palveluita sekä etäradiologiaa. Yksityisen toimijan on mahdollista kehittää ratkaisuja nopeasti ja kustannustehokkaasti, ja olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin, Kahri toteaa.

Vuonna 2011 Terveystalo investoi henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja palveluiden, toimipaikkaverkoston sekä järjestelmäkehitykseen yhteensä reilut 100 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Tuomas Kahri, Terveystalo, kaupallinen johtaja, puh. 0400 336 788, tuomas.kahri@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs