Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo ostaa Ortopediaklinikka Ortis Oy:n liiketoiminnan

Terveystalo

Terveystalo ostaa Ortopediaklinikka Ortis Oy:n liiketoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2013 klo 11:25
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo on 20.2. allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Kuopiossa toimivan ortopedisten sairauksien ja tapaturmien tutkimukseen, hoitoon ja päiväkirurgiaan erikoistuneen Ortopediaklinikka Ortis Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintojen yhdistyessä myös Ortopediaklinikka Ortis Oy:ssa toiminut kipuklinikka siirtyy osaksi Terveystalon palvelutarjontaa.

Ortopediaklinikka Ortis Oy on keskittynyt laaja-alaiseen ortopediseen päiväkirurgiaan. Leikkaussalitoiminnan, erikoislääkärien vastaanottopalvelujen ja röntgentutkimusten lisäksi yritykseen kuuluu myös fysioterapiayksikkö, jossa annetaan pääasiassa leikkausten ja vammojen jälkeistä kuntoutusta. Kuopiossa toimiva Ortopediklinikka Ortis Oy on tunnettu myös jalkaongelmien tutkimiseen ja hoitoon erikoistuneena jalkaklinikkana. Ortiksen työsuhteinen henkilöstö siirtyy Terveystalon palvelukseen.

Liiketoimintojen yhdistyessä myös Ortopediaklinikka Ortis Oy:ssa toiminut kipuklinikka siirtyy osaksi Terveystalon palvelutarjontaa. Ortis Oy:stä siirtyvä kipuklinikka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ja vammojen jälkeisten akuuttien ja pitkäkestoisten kiputilojen hoitoon.

− Yrityskaupassa Ortopediaklinikka Ortis Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Suomen suurinta terveyspalveluyritystä, jolla on erinomaiset mahdollisuudet investoida asiakaslähtöiseen palvelukehitykseen. Terveystalossa on vahva osaaminen kokonaisvaltaisissa kirurgiapalveluissa kuvantamisesta leikkauksiin ja kuntoutukseen. Uskon, että asiakkaat hyötyvät valtakunnallisesta toimijasta, joka tuottaa kustannustehokkaita ja monipuolisia palveluita, kertoo Ortopediaklinikka Ortis Oy:n ortopedi Seppo Anttila.

− Terveystalo on vahva valtakunnallinen toimija, joka haluaa kehittää palveluita myös paikallisesti maakunnissa. Ortopediaklinikka Ortis Oy:n liiketoiminnan hankinnalla vahvistamme Terveystalon palvelutarjontaa ja osaamista paikallisesti Itä-Suomen alueella. Yhdistämällä voimamme voimme kehittää alueen toimintaa ja palveluita vastaten asiakkaiden tarpeisiin, sanoo Terveystalon Itä-Suomen alueella verkostosta vastaavana aluejohtajana toimiva Aila Raunismaa.

Lisätietoja:
Ortopediklinikka Ortis Oy, Seppo Anttila, seppo.anttila@ortis.fi,puh. 050 5946191

Terveystalo, Itä-Suomen aluejohtaja (verkosto), Aila Raunismaa, aila.raunismaa@terveystalo.com,
puh. 044 7222030

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs