Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terveystalo Kotka laajentaa ja siirtyy uusiin tiloihin Kauppakeskus Pasaatissa

Terveystalo

Terveystalo Kotka laajentaa ja siirtyy uusiin tiloihin Kauppakeskus Pasaatissa

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 12:38
Julkaisija: Terveystalo

Kotkan Terveystalossa on pian entistä helpompi asioida. Lääkärikeskus siirtyy Kauppakeskus Pasaatissa uusiin tiloihin, joihin kuljetaan katutasolta Keskuskadulta. Kuvantamispalvelut palvelevat asiakkaita uusissa tiloissa jo lokakuusta, vastaanottotoiminta siirtyy kesällä 2014.

- Asiakkaille voimme tarjota entistä miellyttävämmän käyntikokemuksen, ovathan tilat uudet ja nykyaikaiset. Muuton yhteydessä kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että asiointi on entistäkin sujuvampaa. Asioinnin kitkattomuutta tukevat sähköiset palvelumme: meille voi varata ajan netissä ja OmaTerveys-palvelun kautta tarkistaa terveystietonsa, kertoo yksikönjohtaja Ulla Huuhtanen.

- Hienoa, että uudet tilat järjestyivät Kauppakeskus Pasaatista, tänne on erinomaisten liikenneyhteyksien ja keskeisen sijainnin vuoksi helppo tulla. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja paikallisesti. Valtakunnallisuutemme ansiosta Terveystalolla on mahdollisuus investoida uuteen teknologiaan ja tuoda uusia palveluita lähelle asiakasta kaikkialla Suomessa.

Terveystalon toiminta Kotkassa on kasvanut, joten lisätila tulee tarpeeseen. Työterveyspalvelut on ollut perinteisesti Terveystalo Kotkan erityisvahvuus. Työterveysasiakkaiden lisäksi lääkärikeskus palvelee entistä monipuolisemmin yksityisasiakkaita.

- Yleislääkäreiden lisäksi erikoislääkäritarjontamme kehittyy jatkuvasti. Uutta ovat muun muassa matkailu- ja rokotusklinikka sekä senioreiden terveystarkastukset ja osteoporoosiklinikka. Lisäksi meiltä saa laajat laboratorio- ja kuvantamispalvelut, Huuhtanen kuvailee.

Lisätietoja:

Ulla Huuhtanen, yksikönjohtaja, Terveystalo Kotka, puh. 030 63 35655, ulla.huuhtanen@terveystalo.com

Anni Romu, viestintäpäällikkö, Terveystalo, puh. 050 571 1887, anni.romu@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2012 oli yhteensä 71,9 miljoonaa euroa ja viime vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs