Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Tervetuloa fysioterapian maailmaan - www.fysioterapia.info

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

Tervetuloa fysioterapian maailmaan - www.fysioterapia.info

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 13:57
Julkaisija: Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry julkaisee tänään ikkunan fysioterapian maailmaan: www.fysioterapia.info -sivusto kertoo kansalaiselle fysioterapiasta ja kuntoutuksesta

Kansalaiset ovat yhä kiinnostuneempia omasta terveydestään ja kunnostaan. Terveystietoa janotaan. Oman ja läheisten toimintakyvyn ylläpitoa arvostetaan, mutta monen tilannetta varjostavat tuki- ja liikuntaelinongelmat, kivut, säryt ja huimaus.

Miten liikkua turvallisesti? Mistä tietoa, tukea ja apua silloin, kun sairaus, vamma tai kipu aiheuttaa liikkumiselle ja arjen toiminnoille haasteita? Tänään avattu fysioterapia.info -sivusto antaa kansalaisille selkokielistä, luotettavaa asiantuntijatietoa ja rohkaisee hakemaan apua jakamalla muiden fysioterapia-asiakkaiden kokemuksia. Sivuston asiantuntijalääkärinä toimii fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka ydinosaamiseen kuuluu ihmisen liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen.

Sote-uudistustyön tavoite on kansalaisten terveyserojen kaventaminen.  Miten palvelujen saatavuutta ja vaikuttavuutta parannetaan? Miten luodaan sujuvat palvelut ja hoitoketjut niin, että ihmiset pysyvät työ- ja toimintakykyisinä? Tavoitteena on myös, että ihmiset entistä enemmän ottavat itse vastuuta omasta terveydestään.

fysioterapia.info –sivusto on eri puolilla Suomea toimivien fysioterapia-alan pienten lähipalveluyritysten kädenojennus kansalaisille.

- Fysioterapia- ja kuntoutusalan pienet yritykset muodostavat valmiin lähipalvelujen verkoston, joka on valmis palvelemaan ihmisiä entistäkin laajemmin sote-uudistukseen liittyvän asiakkaan valinnanvapauden myötä. Haluamme osaltamme olla mukana auttamassa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja läheisistään tarjoamalla selkokielistä, ammattilaisten laatimaa tietoa ja vertaiskokemuksia fysioterapia.info –sivuston kautta, toteaa toiminnanjohtaja Leila Salonen FYSI ry:stä.

 

Lisätietoja

FYSI ry:n puheenjohtaja Paula Sarias, 0400 687 243, paula.sarias@fysios.fi

FYSI ry:n toiminnanjohtaja Leila Salonen, 040 749 8706, leila.salonen@fysi.fi

 

HUOM: Sivuston osoiterivi näyttää vielä dev-alkua, mutta päivittyy pian oikeaan muotoon. Osoite www.fysioterapia.info vie jo sivustolle.

Liitetiedostot

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on valtakunnallinen, vuonna 1972 perustettu edunvalvontajärjestö, yhteistyöverkosto ja kouluttajaorganisaatio, johon kuuluu yli 770 yritystä eri puolilta Suomea. Valtaosa FYSI ry:n jäsenyrityksistä on pieniä, keskimäärin 3 hengen yrityksiä, jotka tarjoavat lähipalveluja kotikuntansa asukkaille, työllistävät ja maksavat veronsa Suomeen. Toimialan yritykset ovat jo vuosikymmenien ajan täydentäneet julkista terveydenhuoltoa tuottamalla lähipalveluna mm. vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluja. Noin 80 % kaikesta fysioterapiasta tuotetaan näissä yksityisissä fysioterapiakeskuksissa, joissa on tarjolla merkittävää alan erikoisosaamista kansalaisten työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen.

www.fysi.fi

www.fysioterapia.info

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs