Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Terameri Kuntoutus osaksi Coronariaa

Coronaria

Terameri Kuntoutus osaksi Coronariaa

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2015 klo 10:48
Julkaisija: Coronaria

Vahvistaakseen kuntoutuksen palvelutuotantoaan Coronaria Hoitoketju Oy on ostanut 31.8.2015 merkittävän osan Terameri Kuntoutus Oy:n osakekannasta. Oston myötä Coronaria saa erittäin laadukasta lisäosaamista kuntoutukseen Pohjois-Suomessa.

Terameri Kuntoutus Oy on monipuolinen terapia- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja, joka on toiminut vuodesta 2012 kuudella eri paikkakunnalla (Kittilä, Pudasjärvi, Kemi, Rovaniemi, Kajaani ja Oulu) noin 40 hengen voimin. Coronarian oma toiminta, Coronaria Kuntoutus Oy, aloitti toimintansa alkuvuodesta 2015 ja tuleva yhteistyö molempien yhtiöiden välillä tulee tuomaan tuntuvaa hyötyä asiakasrajapintaan hoitomuotojen laajentuessa sekä uuden lisähenkilöstön myötä.

Yrityskaupassa henkilöstö säilyy vanhan työnantajan, Terameri Kuntoutus Oy:n työntekijöinä, ja toimitusjohtajana jatkaa osa-omistaja Anu Karinen. Myös asiakas- ja yhteistyökumppanisopimukset säilyvät sellaisinaan. Näkyvin ilmentymä yrityskaupoilla on Terameri Kuntoutus Oy:n markkinointinimen muuttuessa Coronaria Teremereksi.

-         Olemme iloisia ja innoissamme alkavasta yhteistyöstä, joka tuo mukanaan mahdollisuuksia sekä henkilökunnallemme että asiakkaillemme. Nyt voimme tarjota kunnille ja Kelalle entistä monipuolisemmin erityisosaamista toiminta, puhe- ja fysioterapiassa sekä saamme työmme tueksi terveystoiminnan huippuosaamista, summaa Anu Karinen, Terameri Kuntoutus Oy:n toimitusjohtaja.

 

Kokemus ja kotimaisuus

Coronaria on täysin suomalainen kasvuyritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Vuonna 2015 Coronaria Hoitoketju Oy:n liikevaihto on lähes 90 M€ ja henkilöstömäärä reilut 1500. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on kattava palveluvalikoima. Coronarian kuntoutustoiminta on tällä hetkellä valtakunnallista ja tulee kasvamaan nyt tehtyjen yrityskauppojen myötä. Tavoitteena on saada markkinajohtajuus avokuntoutus -liiketoiminnassa lähitulevaisuudessa.

-         Olemme tyytyväisiä löydettyämme näin poikkeuksellisen hyvän yhteistyökumppanin kehittämään yhdessä kuntoutus -toimintaa, toteaa Coronarian hoivapalveluiden liiketomintajohtaja Arto Lamberg.

 

Lisätietoja:

Arto Lamberg
Liiketoimintajohtaja, Coronaria Hoitoketju Oy hoivapalvelut
050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi
www.coronaria.fi

Anu Karinen                
Toimitusjohtaja, Coronaria Terameri Oy
040 5076263
anu.karinen@terameri.com
www.terameri.com

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen yli 1500 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs