Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Sexpo-palvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Sexpo

Sexpo-palvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 16:31
Julkaisija: Sexpo

Helsinkiläiselle Sexpo-palvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Sexpo-palvelut tuottaa matalalla kynnyksellä terapiapalveluita erityisryhmät sekä haastavat seksologiset kysymykset huomioiden.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

- Seksuaalisesta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeä osa terveyden edistämistä. Meille Sexpo-palveluissa on kunniakysymys kantaa vastuuta kansanterveydestä, yksilöstä alkaen. Koemme Yhteiskunnallisen yrityksen periaatteet omaksemme ja olemme iloisia saadessamme käyttöoikeuden tähän arvostettuun merkkiin, kertoo Sexpon viestintävastaava Tiina Vilponen.

- Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia eri toimialoilla ja ne tekevät tärkeää työtä omalla sektorillaan. Sexpo-palvelut tuottaa seksuaali- ja psykoterapiaa sekä kouluttaa sote- ja kasvatusalan ammattilaisia niin, että seksuaalisuutta koskeva tieto lisääntyisi ja mahdollisia ongelmia voitaisiin ennaltaehkäistä. Sexpo-palvelut tekee hienoa työtä ja on ilo saada heidät mukaan Yhteiskunnallisen yritysten kasvavaan joukkoon, Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta toteaa.

Lisätietoja

Tommi Paalanen, Hallituksen puheenjohtaja, Sexpo-palvelut Oy, p. 050 469 2937, tommi.paalanen@sexpo.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, p. 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

www.sexpo.fi/terapia

Sexpo-palvelut Oy:n omistaa Sexpo-säätiö. Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs