Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Pihlajalinnan suunterveydenhoito laajenee Jyväskylään

Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinnan suunterveydenhoito laajenee Jyväskylään

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Konsernin yksityisiä terveydenhuoltopalveluita tarjotaan Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa sekä julkisyhteisöpalveluita Pihlajalinna- nimellä. Tavoitteena on edelleen laajentaa konsernin laadukkaiden palveluiden tarjontaa vahvaksi valtakunnalliseksi verkostoksi.

Pihlajalinna on ostanut PlusTerveys Oy:ltä Jyväskylän keskustassa toimivan PlusTerveys – Harjun Hampaan kahden vastaanoton liiketoiminnan.

– Harjun Hampaan työntekijöille ja minulle tämä on uusi alku, jossa voimme yhdessä edelleen kehittää hyviä palveluita, toteaa Harjun Hampaan vastaava hammaslääkäri Arja-Liisa Mäenpää.

– Toteutetun kaupan myötä Dextra Hammasklinikan suunterveydenhoitopalvelut laajenevat Jyväskylään. Tarjoamme Harjun Hampaassa laadukkaita ja monipuolisia palveluita jyväskyläläisille, kertoo Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

Pihlajalinnan kotipaikka on Tampere. Nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Suunterveydenhoitopalveluja tarjotaan Dextra Hammasklinikoilla Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Lisätietoja

Leena Niemistö
toimitusjohtaja, Dextra Oy
varatoimitusjohtaja, Pihlajalinna Oy
050 597 9505, leena.niemisto@dextra.fi

 

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2014 on noin 140 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs