Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » PHSOTEY tiedottaa: Maakuntaan yhteinen potilastietojärjestelmä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

PHSOTEY tiedottaa: Maakuntaan yhteinen potilastietojärjestelmä

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 15:12
Julkaisija: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Tänään kuntayhtymän hallitus hyväksyi esityksen maakunnan potilastietojärjestelmien yhtenäistämisestä. Hallitus päätti, että yhtymä tarjoaa Lahden kaupungin käyttöön potilastieto- ja muut sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmät tuki- ja ylläpitotoimintoineen. Yhteinen järjestelmä tehostaa potilaiden hoitoa ja parantaa potilasturvallisuutta. Lahden kaupunki päätti omalta osaltaan järjestelystä viikko sitten.

Hallitus päätti myös, että yhtymä neuvottelee muiden Calpro Oy:n omistajien kanssa yhtiön toiminnan laajentamisesta kattamaan perustietotekniikan ja muut erikseen sovittavat tietotekniikkatoiminnot. Yhtymä alkaa valmistella ICT-perustietotietotekniikkansa siirtämistä Calpro Oy:lle.

Yhtymä ulkoistaa ICT-perustietotekniikkansa ja muut erikseen sovittavat tietotekniikkatoiminnot Calpro Oy:lle lukuunottamatta teknisesti vaativien sote-sovellusten konesalipalveluita, jotka hankitaan palveluna Medi-IT Oy:ltä olemassa olevaa puitesopimusta laajentaen.

Yhtymän perustietotekniikan palveluksessa on tällä hetkellä 20 henkilöä.

Lisätietoja:
tukipalvelujohtaja Kari Ratala, 044719 5552

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phsotey.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs