Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Nyt juostaan korkkareilla ja lenkkareilla!

Lahden Messut

Nyt juostaan korkkareilla ja lenkkareilla!

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 09:56
Julkaisija: Lahden Messut

Huikea tapahtumaviikonloppu Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa

Tulevana viikonloppuna Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen täyttää kaksi suurta yleisötapahtumaa. Lahden Messujen uutuustapahtuma Viihdy Vapaalla kokoaa Lahden Messukeskukseen lauantaina ja sunnuntaina vapaa-ajan ajankohtaisia teemoja ja viihdyttävää ohjelmaa. Sunnuntaina Urheilukeskuksesta starttaa suosittu Uusi Lahti –juoksu.

Viihdy Vapaalla –tapahtuman pääosissa ovat liikunta ja terveys, kauneus ja hyvä olo sekä koti ja ruoka. Tapahtumaa saapuvat tähdittämään mm. energinen Rakkausdieetti-pariskunta Aki ja Rita ja televisiosta tutut Madventures-matkaajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff. Yhtenä viikonlopun kohokohdista on lauantaina juostava Korkkarijuoksu, joka tuo messuhalliin karnevaalitunnelmaa ja tuttuja kasvoja lahtelaisesta yritys- ja seuramaailmasta. Yhteistyössä Bistro Popotin kanssa toteutettavassa haastekilpailussa nähdään korkojen päällä niin nais- kuin mieskisaajiakin. Viihdy Vapaalla –tapahtuman yhteydessä juhlistetaan myös Lahden Messut Oy:n
50-vuotissyntymäpäivää täytekakkukahvien merkeissä.

Sunnuntaina järjestettävän Uusi Lahti –juoksun reitti kulkee Lahden Urheilukeskuksesta Vesijärven rannoille ja Teivaan sataman ympäristöön. Tapahtuma houkuttelee tänä vuonna paikalle ennätyksellisen paljon juoksijoita, sillä se on myös virallinen maratonin Suomenmestaruuskilpailu yleisissä sarjoissa. Juoksun järjestää Lahden Ahkera ry.

Tapahtumajärjestäjät kehottavat Lahden Urheilu- ja Messukeskukseen saapuvia hyödyntämään ilmaisia messubusseja, jotka liikennöivät non-stoppina koko viikonlopun ajan välillä Lahden Matkakeskus - tori (Marolankadun turistipysäkki) - Lahden Urheilu- ja Messukeskus. Pysäköintimahdollisuudet alueella ovat rajalliset. Uusi Lahti –juoksun pysäköintikäytössä on urheilustadionin yläpiha sekä jäähallin parkkipaikat. Suurhallin maksullinen pysäköintialue on varattu messuvieraille. Liikennettä alueella rajoitetaan n. 15 minuutin ajaksi juoksun startin vuoksi 25.9. klo 12.

Viihdy Vapaalla -messut 24.-25.9.2016. Avoinna la klo 10-17, su klo 10-16. 
Uusi Lahti –juoksu sunnuntaina 25.9.2016, lähtö klo 12.

Lisätiedot:
Lahden Messut Oy, projektipäällikkö Pasi Rantanen, 0400 820 639, pasi.rantanen@lahdenmessut.fi

www.viihdyvapaalla.com

Lahden Ahkera ry., Janne Harjula, 044 036 0300, janne.harjula@lahdenahkera.fi

www.uusilahtijuoksu.fi

 

 

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs