Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Mistä Fitness-urheilussa on kysymys? INTOHIMONA FITNESS -KIRJAN JULKISTUSTILAISUUS

Pilgrim Oy

Mistä Fitness-urheilussa on kysymys? INTOHIMONA FITNESS -KIRJAN JULKISTUSTILAISUUS

Kutsu.
Julkaistu: 03.10.2014 klo 07:00
Julkaisija: Pilgrim Oy

MUISTUTUSKUTSU

Fitness-lajit ja -harrastus ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Eri fitness-lajit ovat kovaa urheilua ja ennen kaikkea elämäntapa. Lajit vaativat vuosia kestävää suunnitelmallista ja tavoitteisiin tähtäävää harjoittelua sekä kehittymistä. Kaunista, urheilullista ja lihaksikasta kehoa ei luoda hetkessä, vaan se vaatii paljon työtä.

”Fitness-lajien harjoitusmäärät yllättävät usein ne, jotka kritisoivat lajia. Fitness-urheilu ei ole pelkkää keikistelyä ja diettaamista, vaan monipuolista lihasharjoittelua ja rasvaa polttavaa kestävyysliikuntaa.”

Intohimona fitness -kirja kokoaa yhteen Jaana Kotkansalon tarinan urheilijana sekä hänen ajatuksensa ja kokemuksensa lajin valmentajana. Kirja on tehty jokaiselle, joka haaveilee fitness-urheilijan urasta tai haluaa saada aktiivisesta fitness-harrastuksestaan kaiken irti. Intohimona fitness –kirja esittelee myös neljän Jaanan valmentaman fitness-urheilijan tarinan. Tarinat pursuavat inspiraatiota ja motivaatiota, mutta kurkistavat myös lavojen taakse ja kuntosalien sisään.

Jaana Kotkansalo on menestynyt fitness-kilpailija sekä valmentaja, joka on kilpaillut niin amatöörinä kuin ammattilaisena Body Fitneksen SM-, EM- ja MM-lavoilla sekä Olympiadissa. Jaana on yhdessä fitness- valmennettaviensa kanssa voittanut fitness-lajeissa yli 50 mitalia.

Intohimona fitness –kirjan julkistustilaisuus pidetään:

Perjantaina 10.10.2014 klo 14.00-15.30 Osoitteessa Ravintola Think, Keilaranta 6

Ilmoittautumiset, sähköinen vedos ennakkoon & haastattelupyynnöt 6.10.2014 mennessä: Mika Nevalainen, mika.nevalainen@fitra.fi, puh +358 400 882 024

Kirjailijan yhteystiedot: Jaana Kotkansalo, jaana.kotkansalo@gmail.com , puh + 358 40 749 5446

 

Liitetiedostot

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö kustantaa kuntoilukirjoja, - oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia hyvinvointisisältöjä sähköisiin kanaviin. Fitra Oy ja Trainer4You tekevät tiivistä yhteistyötä sisällön tuotannon ja tuotekehityksen osalta. Sisältömme auttavat suomalaisia muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiaan paremmiksi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs