Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Mikko Kirjavainen Dextran operatiivisten palvelujen ylilääkäriksi: ”Tehokas kuntoutus kaikkien etu”

Dextra

Mikko Kirjavainen Dextran operatiivisten palvelujen ylilääkäriksi: ”Tehokas kuntoutus kaikkien etu”

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2012 klo 12:00
Julkaisija: Dextra

Dextra Sairaala sekä Urheilu- ja tapaturmaklinikka ovat jo oman alansa edelläkävijöitä. Nyt Dextra vahvistaa näitä palveluja entisestään. Dextran operatiivisten palvelujen ylilääkäriksi on nimitetty LT, kirurgi, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Mikko Kirjavainen. Nimitys astuu voimaan 1.5., mutta Kirjavainen hoitaa ylilääkärin tehtäviä jo nyt oman toimensa ohella.

Dextran päiväkirurginen sairaala sekä Urheilu- ja tapaturmaklinikka aloittivat toimintansa vuonna 2006. Nyt ne ovat oman alansa arvostettuja toimijoita.  Vakuutusyhtiö Pohjolan tekemän tutkimuksen mukaan Dextrassa hoidetut potilaat kuntoutuivat työelämään nopeammin kuin muut, tutkimuksessa mukana olleiden lääkärikeskusten potilaat. Tutkimuksessa tarkasteltiin tavallisimpia leikkaushoitoa vaativia polvivammoja.

– Dextrassa sairaalan sekä Urheilu- ja tapaturmaklinikan yhteistyö on kokonaisvaltaista ja saumatonta. Esimerkiksi tapaturma-potilaat saadaan tarvittaessa mahdollisimman nopeasti laadukkaaseen ja korkeatasoiseen leikkaukseen ja sen jälkeiseen kuntoutukseen. Kirurgit ja fysioterapeutit toimivat tiiminä, jolla on selkeä, yhteisesti sovittu konsepti potilaan parhaaksi, Mikko Kirjavainen sanoo.

 

Potilas osa tiimiä

 

Kuntoutus on tehty potilaalle mahdollisimman helpoksi. Jo ennen leikkausta hänelle kerrotaan toimenpiteestä, sen vaatimasta kuntoutuksesta, hänen omasta roolistaan ja siitä, milloin hän palaa normaaliin arkielämään.

– Koko hoitoketju on hallinnassa. Se antaa turvallisuuden tunteen niin lääkärille, fysioterapeutille kuin potilaallekin. Mahdollisimman nopea kuntoutuminen on erittäin tärkeää sekä potilaan että hänen läheistensä, työnantajan ja koko yhteiskunnan kannalta. Siksi haluamme tehostaa edelleen Dextran jo nyt hyvin sujuvaa toimintamallia, Mikko Kirjavainen korostaa.

Kirjavainen on hankkinut vankan osaamisensa traumatologian ja urheilukirurgian saralla työskentelemällä mm. kymmenen vuotta Töölön sairaalassa, Dextrassa seitsemän vuotta ammatinharjoittajana ja toimimalla viimeiset kaksi vuotta Suomen traumatologiyhdistyksen puheenjohtajana.

 

 

Lisätietoja:

 

Ylilääkäri Mikko Kirjavainen

Gsm 0400 770 699

mikko.kirjavainen@dextra.fi

 

 

Toimitusjohtaja Leena Niemistö

gsm 050 5979505;

leena.niemisto@dextra.fi

 

 

 

 

Liitetiedostot

Helsingin Munkkivuoressa ja Kampissa toimiva Oy Dextra Ab on suomalainen, täydenpalvelun moderni lääkärikeskus ja sairaala. Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä sata terveydenhuollon ja muuta asiantuntijaa. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun sen jokaisessa vaiheessa. Dextra Munkkivuori palvelee asiakkaitaan Suomen yhtenä suurimpana päivystyspalveluna vuoden jokaisena päivänä. Dextra on täysin kotimainen, lääkäriomisteinen yksityinen lääkärikeskus, joka on perustettu vuonna 1964 ja sen sairaalatoiminta vuonna 1989.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs