Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » KANSANEDUSTAJIEN KUNTO MITATAAN 7.5.2014

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

KANSANEDUSTAJIEN KUNTO MITATAAN 7.5.2014

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2014 klo 14:40
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Jakelu: Tiedotusvälineet
Tiedoksi: Opiskelija- ja ylioppilaskunnat


Opiskelijoiden Liikuntaliiton Cooper juostaan keskiviikkona Eläintarhan kentällä Helsingissä klo 9:00 alkaen.


Toista kertaa järjestettävään Opiskelijoiden Liikuntaliiton Cooperiin on tulossa yli 20 juoksijaa. Kansanedustajista ovat tulossa mm. Leena Harkimo, Anssi Joutsenlahti, Anni Sinnemäki sekä Raimo Piirainen. Niin poliittiset kuin sitoutumattomat nuoriso- ja opiskelijajärjestöt ovat myös hyvin edustettuina. OLL-Cooper ei ole kilpailu, tulokset jäävät osallistujien tietoon. Opiskelijoiden Liikuntaliitto haluaa näin kannustaa kaikenikäisiä päättäjiä pitämään huolta hyvinvoinnistaan liikunnan avulla.


”Tämä on mainio tapa tuoda yhteen niin valtiovaltaa, liikuntavaikuttajia kuin nuorison edustajiakin. Haluamme samalla tuoda esiin hallitusohjelmatavoitteitamme – lobata voi myös urheilukentällä, ei pelkästään kabineteissa.”, linjaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtaja Hanna Huumonen.


OLL-Cooper järjestetään yhteistyössä UniSportin kanssa ja opiskelijat ovat tervetulleita katsomaan ja kannustamaan. Lisäksi juoksijoilla on mahdollisuus tukea Liike ry:n Kunnolla tehty –liikuntakampanjaa, jossa kerätään rahaa liikuntakeskuksen rakentamiseen Tansaniaan. Cooperin yhteydessä kuvataan myös kampanjan lankkuhaastevideo.


”Olen erittäin mielelläni jälleen juoksemassa OLL-Cooperia. Tavoitteenani on parantaa viime vuoden tulostani! Tämä on kaikille osallistujille lisäksi hyvä tapa osallistua Kunnolla tehty –kampanjaan, ja siten yhteiskunnallisesti tukea liikunnan mahdollisuuksia.”, kannustaa valtion liikuntaneuvoston ja Liike ry:n puheenjohtaja, kansanedustaja Leena Harkimo.


Aikataulu:


9:00 Tervetulosanat: Hanna Huumonen, OLL

9:05 Kunnolla Tehty -kampanjavideon lankkukuvaus

9:15 Alkulämmittely, UniSport

9:30 Cooper

9:45 Loppuverryttely, UniSport

10:00 Tapahtuma viimeistään loppu


Lisätiedot:


Varapuheenjohtaja Joonas Kinnunen, joonas.kinnunen@oll.fi, 044 780 0215
www.oll.fi/edunvalvonta/eduskuntavaalit-2015
www.unisport.fi
www.kunnollatehty.fi

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta. OLL vastaa suomalaisesta opiskelijahuippu-urheilusta sekä kansainvälisestä järjestötoiminnasta ja liikunnan edunvalvonnasta opiskelijoiden osalta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs