Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kansalaistilaisuus kauppakeskus Stellassa 29.5.

Mikkelin kaupunki

Kansalaistilaisuus kauppakeskus Stellassa 29.5.

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2015 klo 12:41
Julkaisija: Mikkelin kaupunki

Uusi sote – miten palvelut pelaavat?

Mitä palveluita saadaan jatkossa läheltä? Miten läheltä? Tarjotaanko jatkossa matalan kynnyksen palveluita kaiken ikäisille? Mitä mahdollisuuksia tarjoavat sähköiset palvelut? Miten turvataan varhaisen tuen palvelut? Ennaltaehkäisy?

Miten perheiden palvelut toimivat? Jäävätkö neuvolat ennalleen? Terveyskeskukset, mikä on niiden tulevaisuus? Entä syntyvätkö mikkeliläiset vauvat kohta jossain muualla? Mitä tarkoittaa, että sosiaali- ja terveystoimi sekä erikoissairaanhoito yhdistyvät? Miten aikuisten, lasten ja nuorten palvelut linkittyvät toisiinsa? Entäpä ikäihmiset?

Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla järjestetään perjantaina 29.5. kansalaistilaisuus klo 12–18. Paneelikeskustelussa klo 12–13 etsitään edellä mainittuihin kysymyksiin vastauksia. Teemana on hyvinvointi. Paneelin puheenjohtajana on Petri Kosonen YLE Etelä-Savosta. Keskustelijoina ovat Etelä-Savon sote-alueen muutosjohtaja Jouko Luukkonen, ylilääkäri Tuula Tarkiainen, sairaalajohtaja Jarmo Koski, ylilääkäri Jarmo Lappalainen, vt. kaupunginjohtaja Ari Liikanen, Juvan kunnanjohtaja Heikki Laukkanen ja vanhusneuvoston puheenjohtaja Hannu Karttunen.

Tähtitorilla esitellään klo 12–18 laajasti hyvinvointipalveluita sekä sähköisen asioinnin mahdollisuuksia. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Mikkelin kaupunki ja Etelä-Savon sairaanhoitopiiri. Mukana menossa ovat myös Olkkari ja Tajua mut! -toimintamalli, kaupungin Asiointipiste, vanhuspalvelut sekä Palveluneuvo, kulttuuripalvelut, Hyvis.fi, Po1nt.fi ja liikunta- ja nuorisopalvelut.

Lisätietoja:

Arja Väänänen, terveyden edistämisen koordinaattori, Mikkelin kaupunki p. 044 794 4716

Pietari Perkinen, ylihoitaja, Etelä-Savon sairaanhoitopiiri, p. 044 351 2572

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs