Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Juha Rehula sosiaali- ja terveysministeriksi

Juha Rehula sosiaali- ja terveysministeriksi

Julkaistu: 24.05.2010 klo 10:43
Julkaisija: Valtioneuvosto

Sosionomi, kansanedustaja Juha Rehulasta tuli maanantaina 24. toukokuuta Vanhasen II hallituksen uusi sosiaali- ja terveysministeri.

Sosionomi, kansanedustaja Juha Rehulasta tuli maanantaina 24. toukokuuta Vanhasen II hallituksen uusi sosiaali- ja terveysministeri.

Tasavallan presidentti nimitti Rehulan valtioneuvoston jäseneksi ja määräsi hänet sosiaali- ja terveysministeriksi. Tasavallan presidentti vapautti samalla pyynnöstä hammaslääketieteen tohtori, valtiotieteen maisteri, kansanedustaja Liisa Hyssälän valtioneuvoston jäsenyydestä ja sosiaali- ja terveysministerin tehtävistä.

Valtioneuvosto määräsi ministereiden sijaisuudet ja vahvisti ministereiden työnjaon sosiaali- ja terveysministeriössä. Uusi ministeri vannoi istunnossa virka- ja tuomarinvalan.

Ministerin valtiosihteerin tehtävässä jatkaa Eeva Kuuskoski.

Sosiaali- ja terveysministeri Rehulan, peruspalveluministeri Risikon ja ministeri Wallinin välinen työnjako sosiaali- ja terveysministeriössä 24.5. alkaen:

Kukin ministeri käsittelee toimialaansa kuuluvat kansainväliset asiat sekä virkanimitys- ja henkilöstöasiat. Samoin kukin ministeri johtaa taloussuunnittelua ja talousarvioiden ja muiden yhteisten asioiden valmistelua omalla toimialallansa.

Peruspalveluministeri Risikko käsittelee terveysosastolle kuuluvat asiat, ei kuitenkaan lääkehuoltoa koskevia asioita sekä perhe- ja sosiaaliosastolle kuuluvat asiat. Ministeri Wallin käsittelee tasa-arvoasiat.

Sosiaali- ja terveysministeri Rehula käsittelee muut sosiaali- ja terveysministeriön toimialaan kuuluvat asiat.

Lisätietoja: alivaltiosihteeri Heikki Aaltonen, valtioneuvoston kanslia, p. (09) 1602 2007

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs