Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Järjestystä vaatekaappikaaokseen kesäsesongin kynnyksellä – Tyylin punainen lanka löytyy ammattilaisen avulla

Kude Design Oy

Järjestystä vaatekaappikaaokseen kesäsesongin kynnyksellä – Tyylin punainen lanka löytyy ammattilaisen avulla

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2015 klo 08:45
Julkaisija: Kude Design Oy

Pukeutumisen sesonkien vaihtuessa moni kaipaa uudistumista. Kesän kynnyksellä suunnataan kaupoille etsimään jotakin uutta ja kivaa! Kauden uusi, raikas tarjonta houkuttelee ostamaan uutta, koska oma vaatevalikoima vaikuttaa vaatevalmistajien markkinoimien tyylien rinnalla kulahtaneelta. Vaatevalmentaja Outi Pakarinen Kude Design Oy:stä ohjaa vaatekaappikaaoksen selättämiseen Vaatevallankumous-tapahtumassa Sanomatalon Mediatorilla perjantaina 24.4.2015.

Kesä!Pakarinen muistuttaa, että oman tyylin punainen lanka myös kesäpukeutumiseen löytyy, kun tutkii vaatekaappiaan, pohtii omia mieltymyksiään ja tyyliään sekä pysähtyy hetkeksi miettimään, mitä tarvitsee.

“Kävin juuri ostoskeskuksessa katselemassa uusia mallistoja. Kyllähän kaupat ovat jokakeväiseen tapaan täynnä houkutuksia”, vaatevalmentaja Outi Pakarinen nauraa.

Tarkoitus ei tokikaan ole tehdä pukeutumisesta tylsää! Pukeutumisen tulee olla hauskaa, ja sitä saa rakastaa. Mutta jos ostaminen perustuu nopeaan ihastumiseen ja hullaantumiseen kaupassa, usein vaatekaapista löytyy käyttämättöminä samantyyppisiä vaatteita jo ennestään.

“Jokainen voisi kyseenalaistaa ostotottumuksiaan: täytyykö tyyliä olla jatkuvasti uudistamassa ja raikastamassa ostamalla uutta? Asiakkaani löytävät poikkeuksetta vaatekaapeistaan vaatteita, jotka eri tavoin yhdistelemällä, pienellä päivityksellä tai asusteita vaihtamalla ovat todellisia aarteita!”

Hankintoja tehdessä oman pukeutumisen punaisen langan tiedostaminen on tärkeintä. Kun tuntee tyylinsä, osaa vaateostoksilla esittää itselleen oikeita kysymyksiä ja perusteluja. Kaupan päälle tulee ympäristöystävällisyys, koska ekologisinta on satsata hyviin materiaaleihin sekä juuri niihin vaatteisiin, joista pitää ja joita käyttää pitkään.

“Vaatekaapin kulmakiviin kannattaa kesävaatteissakin satsata. Ne ovat luottovaatteita, joiden ympärille on helppo rakentaa toimiva, järjestelmällinen vaatekaappi, josta löytyy aina ihanaa päällepantavaa!”

Tutkimustulos: istuvuus, laatu ja hinta ratkaisevat vaateostoksilla

Vaatekaappeihin kertyy röykkiöittäin vaatteita, koska ihmiset eivät tiedä, mitä sinne kaivataan. Toisaalta he eivät myöskään tiedä, mikä sopii juuri heille itselleen. Tämä tuli esiin kyselyssä, kun Pakarinen ja tietokirjailija Rinna Saramäki kysyivät vaatteisiin liittyvistä haasteista. Kyselyyn tuli hetkessä yli kaksisataa vastausta.

“Vastauksista selvisi myös, että ihmiset tarvitsisivat ostohetkellä enemmän apua vaateliikkeen henkilökunnalta. Asiantuntevia myyjiä ei kuitenkaan välttämättä ole kaupoissa tai apua ei osata kysyä”, Saramäki sanoo.

Kolme tärkeintä ostokriteeriä vaatehankinnoissa olivat kyselyyn vastanneiden mukaan istuvuus, laatu ja hinta. Kuluttajat eivät kuitenkaan välttämättä tiedä, mistä voi ostaa laadukkaita ja istuvia vaatteita.

“KUDE vaatevalmennus auttaa juuri näissä kysymyksissä. Kun lähtötilanne arvioidaan henkilökohtaisesti, pystymme tekemään kattavat suunnitelmat, ja asiakas saa neuvoja, ohjeita ja ideoita toimivan vaatekaapin rakentamiseen”, Pakarinen painottaa.

Vaatealan monitaituri Outi Pakarinen ja vaatteiden eettisyyteenkin laajasti perehtynyt Rinna Saramäki jatkavat yhteistyötään vaatekaappien ongelmakohtien ja vaatehaasteiden ratkomisessa. Sekä Pakarinen että Saramäki ovat mukana Vaatevallankumous-tapahtumassa Sanomatalon Mediatorilla perjantaina 24.4.2015.

Kude Design Oy / tulevia tapahtumia

  • Perjantaina 24.4.2015 klo 14-19 Vaatevallankumous Sanomatalon Mediatorilla

    • Tietoiskut klo 14:45-15:00 sekä 17:45-18:00, Outi Pakarinen / Kude Design Oy: Järjestystä vaatekaappikaaokseen - löydä itsellesi tyylin punainen lanka KUDE Vaatevalmennuksen avulla

    • Outi tavattavissa myös KUDE-osastolla klo 15-18.30

  • Perjantai-lauantai 24.-25.4.2015 Fashion Stock Sales, Vanha ylioppilastalo

  • Sunnuntaina 26.4. klo 12-16, Fair Made Finland @ Lasipalatsi

  • 7-9.5.2015 KUDE Pop Up @ Joensuu, Iso Myy / Männikön Korsettiliike. KUDE mallisto myynnissä liikkeen aukioloaikoihin ja Outi paikanpäällä.

  • 23.5.2015 KUDE AITTA Shop – suosittu kesäkauppa avaa jälleen aitan ovet Espoon Oittaalla 

Lisätietoa

Toimitusjohtaja, vaatesuunnittelija ja vaatevalmentaja Outi Pakarinen

Kude Design Oy

p. 044 503 3347

outi.pakarinen@kude.fi

www.kude.fi

http://shop.kude.fi/

https://www.facebook.com/kude.fi

https://www.pinterest.com/kudedesign/

https://instagram.com/kudedesign/

KUDE haluaa tehdä arkipukeutumisen helpoksi ja tarjoaa ratkaisuja arjen vaatehaasteisiin oman tuotemerkin sekä vaatevalmennuksen kautta. KUDE on kuunteleva lifestyle-brändi, joka elää asiakkaidensa toiveiden ja tarpeiden kautta. Ehdota, kerro ja kysy – rakennetaan yhdessä vaatekaapistasi toimiva!

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs