Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Ikäihmiset virkistysiltapäivän viettoon Ruissalon Honkapirtille

Turun kaupunki

Ikäihmiset virkistysiltapäivän viettoon Ruissalon Honkapirtille

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2016 klo 13:39
Julkaisija: Turun kaupunki

Myös media toivotetaan tervetulleeksi vanhusneuvoston hyvän mielen tempaukseen

Aika: 17.8.2016 klo 13.00 ̶ 15.00

Paikka: Kahvila-ravintola Honkapirtti, Albert Ravilan raitti, Ruissalo

Ulkona liikkuminen ja kauniissa luontomaisemassa kahvittelu eivät välttämättä ole kaikille ikäihmisille itsestäänselvyyksiä. Turun kaupungin vanhusneuvosto järjestää viime vuotiseen tapaan kaupungin kolmen kotihoidon alueen asiakkaille virkistysiltapäivän, nyt Ruissalon Honkapirtillä. Tänä vuonna matkaan lähtevät Kastun, Nättinummen sekä Runosmäen kotihoidon asiakkaat.

Vanhusneuvoston varapuheenjohtaja Marjatta Sinervo on tyytyväinen, että viime vuonna järjestetyn päivän jatkoksi jälleen vietetään vastaavaa tapahtumaa. Viime vuonna vanhusneuvoston järjestämässä tilaisuudessa mukana olivat Martin, Linnan ja Portsan alueilla asuvat kotihoidon asiakkaat.

- Saimme edellisestä kesäretkestä hyvää palautetta - jatkoimme siitä tänä vuonna. Vastaavia tapahtumia järjestetään varmasti tulevinakin vuosina.

Vanhusneuvosto kustantaa kotihoidon asiakkaiden invataksimatkan Ruissaloon. Kaiken kaikkiaan virkistysiltapäivään osallistuu kolmekymmentä ikäihmistä. Matkalla ja perillä Ruissalossa heitä avustavat lähihoitajaopiskelijat Turun aikuiskoulutuskeskuksesta. Vanhusneuvoston jäsenet ovat tavattavissa Honkapirtillä.

Ruissalon Honkapirtillä on tarjolla ilmaiset kahvit ja pullat. Ohjelmassa on luvassa mm. musiikkia: hanuristi Lauri Laurikainen ja laulaja/muusikko Ari Rantanen esiintyvät. Yhteislaulutuokion vetäjänä toimii Anneli Tilli Pohjoisen Turun Eläkkeensaajista. Kaikki iltapäivän esiintyjät ovat mukana ilman korvauksia talkoohengessä.

Lisätiedot:

Marjatta Sinervo, vanhusneuvoston varapuheenjohtaja, p. 044 572 3285, marjatta.sinervo@turku.fi tai

Tiina Mäkinen, vanhusneuvoston sihteeri, suunnittelija, p. 050 552 9231, tiina.m.makinen@turku.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs