Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Hyvinvointitoimialan johtaja Riitta Liuksa: ”Turun Sanomissa esitetyt väitteet psykiatrian toiminnasta selvitetään perin pohjin”

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Hyvinvointitoimialan johtaja Riitta Liuksa: ”Turun Sanomissa esitetyt väitteet psykiatrian toiminnasta selvitetään perin pohjin”

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 11:30
Julkaisija: Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan johto suhtautuu erittäin vakavasti julkisuuteen nousseisiin väärinkäytöksiin. Turun Sanomat uutisoi 18.2.2016 Turun vanhuspsykiatrian suljetulla G1-osastolla tapahtuneista kaltoinkohteluista. Hyvinvointitoimialalla tilanteeseen suhtaudutaan äärimmäisen vakavasti ja asiassa on käynnistetty välittömästi toimenpiteet.

- Potilasturvallisuus on meille kaikkein tärkein asia. Olemme nyt ryhtyneet välittömästi tarvittaviin jatkotoimenpiteisiin väitteiden selvittämiseksi. Käymme asian perin pohjin läpi ja varmistamme, että toiminta psykiatrian kaikilla osastoilla on asianmukaista, hyvinvointitoimialan johtaja Riitta Liuksa sanoo.

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala on nimennyt yhteyshenkilön selvittämään Valviran kanssa vanhuspsykiatrialla tapahtuneita asioita. Myös aluehallintovirastoon on oltu yhteydessä.

- Turun kaupunki on käynnistänyt sisäisen tarkastuksen tapauksen johdosta ja asia arvioidaan kokonaisuudessaan, mukaan lukien tehdyt ja vielä tehtävät toimenpiteet, Riitta Liuksa sanoo.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs