Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Hyvä elämä ilman syöpää – Uusi sivusto kokoaa tietoa syövän ehkäisystä

Syöpäjärjestöt

Hyvä elämä ilman syöpää – Uusi sivusto kokoaa tietoa syövän ehkäisystä

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2016 klo 11:08
Julkaisija: Syöpäjärjestöt

Tiesitkö, että jopa 40 prosenttia syövistä olisi ehkäistävissä oikeilla elintavoilla? Tämän viestin esiin nostamiseksi Syöpäjärjestöt on julkaissut uuden, syövän ehkäisyyn keskittyvän verkkosivuston www.ilmansyöpää.fi.

Sivustolle on koottu kattavasti ajantasaista tietoa siitä, miten eri elintavat vaikuttavat syöpäriskiin. Sivustolla on tietoa mm. tupakan haitoista, auringon UV-säteilyn ja alkoholin vaikutuksista sekä terveellisen ravinnon merkityksestä.

Tunne syöpäriskit

Sivustolla kannustetaan terveellisiin elintapoihin, joilla pienennetään syövän riskiä ja lisätään hyvinvointia ja jaksamista arjessa. Lisäksi samoilla keinoilla, joilla ehkäistään syöpää, voidaan pienentää riskiä sairastua muihin yleisiin kansansairauksiin, kuten tyypin 2 diabetekseen sekä sydän- ja verisuonitauteihin.

Sivustolla käsitellään myös ajankohtaisia, syövän ehkäisyyn ja terveellisiin elintapoihin liittyviä vaihtuvia aiheita.

Ajankohtaista

Yksi Syöpäjärjestöjen toiminnan kulmakivistä on syövän ehkäisy. Järjestön tavoitteena on, että mahdollisimman harva sairastuisi syöpään. Siksi Syöpäjärjestöt tekee pitkäjänteistä ja monille eri kohderyhmille suunnattua terveydenedistämistyötä. Ilman syöpää -verkkosivusto on yksi keino saavuttaa tavoitteemme.

Viime syksynä Syöpäjärjestöt julkaisi kaksi uutta sivustoa: potilaille ja läheisille suunnatun Kaikkisyövästä.fi-sivuston ja järjestöasiaan keskittyvän Syöpäjärjestöt.fi-sivuston. Nyt julkaistu syövän ehkäisyyn keskittyvä sivusto täydentää järjestön tarjoamaa tietopakettia. Ilmansyöpää.fi-sivusto on suunnattu tavallisille, terveydestään ja syövän ehkäisystä kiinnostuneille ihmisille.

Lisätietoja
Verkkoviestintäpäällikkö Jaana Ruuth 050 493 1701
Terveyden edistämisen ylilääkäri Eeva Ollila, dosentti, LT 040 595 2363

etunimi.sukunimi@cancer.fi

 

Syöpäjärjestöt on Suomen suurimpia kansanterveysjärjestöjä, jolla on yli 120 000 jäsentä.

Syöpäjärjestöihin kuuluvat:

Suomen Syöpäyhdistys ry ja sen jäsenjärjestöt: 
12 maakunnallista syöpäyhdistystä 
6 valtakunnallista potilasjärjestöä 
Suomen Syöpärekisteri ja sen osana Joukkotarkastusrekisteri 
Syöpäsäätiö 

Syöpäjärjestöt tukee ja kuntouttaa syöpää sairastavia ja heidän läheisiään, tiedottaa syöpää ehkäisevistä ja terveyttä edistävistä asioista, pitää yllä rekisteriä syöpätaudeista ja joukkotarkastuksista ja myöntää varoja syöpätautien tieteelliseen tutkimukseen.

www.syöpäjärjestöt.fi

www.kaikkisyövästä.fi

www.ilmansyöpää.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs